Facebook Pixel

Herpestop 30 cps, Prapharm

în stoc
Cod
PRF019
19,18 Lei

Descriere Herpestop

Herpestop este destinat persoanelor care sufera de aparitia periodica a unor eruptii veziculare, denumite herpes, datorate infectiei cu virusul Herpes simplex. Cand puterea de autoaparare a organismului scade (din diverse cauze: stres, insolatie, oboseala), in zone specifice ale corpului apar vezicule dureroase. Cele mai frecvente localizari sunt: in jurul gurii, pe buze, in jurul ochilor sau in jurul organelor genitale. 
 
Suplimentarea alimentatiei cu aminoacidul L-lizina constituie un mijloc eficient de lupta impotriva acestui virus. Efectul lizinei se datoreaza competitivitatii lui cu L-arginina, cea din urma, fiind un factor esential pentru dezvoltarea virusului. 
Totodata se recomanda evitarea alimentelor care contin mari cantitati de arginina: ciocolata, alunele, migdalele, miezul de nuca. 
Extractul din plantele medicinale Echinacea purpurea (echinacea) si Hypericum perforatum (sunatoare), sunt recunoscute pentru efectul lor stimulator asupra sistemului imunitar al organismului.

In acelasi scop in formula Herpestop s-a introdus propolisul (care contine flavonoizi), vitamina C si zincul.

Herpestop este un mijloc eficient pentru eliminarea simptomelor neplacute cauzate de virusul Herpes simplex.
 
Compozitie:
L- Lizina, acetat .... 321,20 mg
Vitamina C .... 55,00 mg
Extract uscat din Echinacea purpurea, echinacea .... 55,00 mg
Extract uscat din Hypericum perforatum, sunatoare .... 55,00 mg
Extract uscat de propolis 90% .... 27,50 mg
Zinc, sub forma de gluconat .... 4,70 mg
 
Administrare:
Pentru reducerea duratei unei eruptii se va administra o doza de atac de 3 capsule (cu cel putin 200 de ml apa minerala, ceai sau suc de fructe), care la intervale de doua ore se repeta de inca doua ori.
Tratamentul se continua cu administrarea de 2 x 3 capsule pe zi pana la disparitia eruptiei dureroase. Pentru scaderea frecventei eruptiilor se consuma zilnic 2 x 2 capsule inainte cu 20 de minute de o masa principala, de preferinta pe stomacul gol.
 
Prezentare:
30 capsule gelatinoase
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro