Facebook Pixel

Hepatic STEM 30 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER205
27,32 Lei

Hepatic+ STEM reuneste intr-o formula unica 7 extracte naturale dedicate regenerarii si detoxifierii ficatului.
Asocierea de Alga AFA, puternic stimulator vegetal de Celule STEM, cu extractele de Armurariu, Ganoderma, Anghinare, Lemn-dulce, Silimarina si Chlorella asigura eliminarea toxinelor din ficat si stimularea productiei de celule hepatice noi.

Efecte si beneficii Hepatic STEM

- functionarea normala si la sanatatea ficatului
- procesul de intretinere si regenerare hepatica
- detoxifierea ficatului
- mentinerea functiei hepatice
- promovarea digestiei
- sustinerea apararii imunologice naturale
- mentinerea nivelului normal al lipidelor in sange
- eliminarea metalelor grele
- functionarea vezicii biliare, a ficatului si rinichilor
- are proprietati antioxidante semnificative

Compozitie:
Per 1 capsula:
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) .... 80 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine .... 80 mg
Extract standardizat 10:1 din Ganoderma (Ganoderma lucidum) cu 20% Polizaharide .... 80 mg
Spirulina (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine .... 50 mg
Extract standardizat 40-42:1 din Armurariu (Silybum marianum) cu 80% Silimarina si 50% Silibina .... 30 mg
Extract standardizat din Anghinare (Cynara scolymus) cu 2.5 % Acizi cafeici .... 20 mg
Extract standardizat din Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)cu 12% Acid glicirizinic .... 10 mg

Administrare:
Administrare adulti 1 capsula de 3 ori pe zi
Administrare copii 1 capsula de 2 ori pe zi

Prezentare:
30 capsule

Alga AFA, este o alga verde-albastra, recunoscuta pentru efectele benefice unice comparativ pe care le are asupra procesului de regenerare a organismului. Alga AFA este o alga remarcabila datorita capacitatii sale de a stimula productia de Celule STEM, celule noi produse de organism care se livreaza la organele bolnave pentru a le regenera. Actiunea sa de regenerare se aplica si asupra celulelor ficatului, promovand detoxifierea si productia de celule hepatice noi. In plus, Alga AFA contribuie si la productia de enzime digestive, sustinand astfel si functiile stomacului si ale pancreasului.

Extractul de Armurariu contine doua substante active puternice: silimarina si silibina. Mecanismul de actiune al celor doua substante este complex, dar cu rezultate remarcabile pentru sanatatea ficatului. Silibina actioneaza ca protector impotriva formarii de leziuni hepatice, prevenind distrugerea celulelor ficatului. Silimarina ajuta la consolidarea celulelor hepatice si stimuleaza capacitatea naturala a ficatului de a regenera.

Extractul de Ganoderma are capacitatea de a proteja ficatul de leziunile hepatice cauzate de toxine, combate radicalii liberi care pot distruge celulele hepatice si stimuleaza productia de hepatocite.

Extractul de Anghinare stimuleaza secretia biliara, are actiune diuretica şi scade nivelul colesterolului „rau“din sange. Protejeaza ficatul, detoxifica organismul şi scade colesterolul.

Extractul de Lemn-dulce este folosit in scot terapeutic datoritacontinutului de flavonoide (antioxidanti importanti). Glicirizina este compusul-cheie din Lemnul-dulce, deoarece are cele mai multe proprietati terapeutice. Datorita glicirizinei, Lemnul-dulce previne distrugerea celulelor hepatice si ajuta la tratarea hepatitei virale.

Spirulina detoxifica si protejeaza ficatul de actiunea substantelor nocive precum alcoolul sau anumite medicamente. Spirulina are capacitatea de a regla secretia anumitor enzime produse de ficat in vederea reglarii functionalitatii acestuia.

Chlorella este o alga verde-albastra bogata in fito nutrienti, vitamine si clorofila. Studii recente demonstreaza faptul ca abundenta de clorofila din Chlorella are proprietati detoxifiante asupra ficatului, neutralizeaza toxinele si stimuleaza eliminarea lor pe calea intestinelor, evitand distrugerea celulelor hepatice.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro