Facebook Pixel

Hawthorn (Paducel rosu) 500 mg 90 cps, Provita Nutrition

Disponibilitateîn stoc
SKU
PVN20
66,50 Lei
Producator

Hawthorn (Paducel rosu)

Hawthorn (Crataegus Laevigata) – Paducel rosu: este un cardiotonic folosit in cazurile de tensiune oscilanta, hipertensiune arteriala, angina pectorala, insuficienta cardiaca, cardiopatie ishemica. Poate fi folosit ca adjuvant si in tratarea aterosclerozei.

Poate fi utilizat in majoritatea afectiunilor cardio-vasculare, boli degenerative ale arterei coronare si afectiuni asociate. In hipertensiune, folosit in combinatie cu alte hipotensive (ca de exemplu produsul Tensopril), paducelul mentine inima in stare de sanatate, prevenind aparitia bolilor coronariene. Datorita lipsei de toxicitate sau dependenta, planta poate fi folosita pe termen lung fara efecte secundare.
Studii clinice arata ca eficienta maxima a acestei plante este in cazurile de insuficienta cardiaca si cardiopatie ischemica, dar efecte pozitive semnificative se inregistreaza in toate cazurile de boli cardiovasculare.

Compozitie:
Per capsula:
Pulbere din fructe de paducel ... 500 mg
(Crataegus laevigata)
Capsula din gelatina .... 96 mg
Celuloza microcristalina (agent de incarcare) .... 10 mg
Stearat de magneziu (agent antiaglomerant) .... 5 mg
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti artificiali.

Administrare:
Cate 2 capsule de 1-3 ori/zi.

Utilizati minimum doua luni pentru a vedea beneficiile.

Prezentare:
90 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHawthorn (Paducel rosu) 500 mg 90 cps, Provita Nutrition