Facebook Pixel

Happy Kid Sirop este un produs natural din plante ayurvedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.

Combinatia dintre Elettaria cardamomum, Glycyrrhiza glabra, Aegle marmelos, Carum carvi si Bacopa monnieri, alaturi de celelalte plante din produsul Happy Kid Sirop, au efecte sinergice contribuind la pastrarea unui apetit sanatos, la asimilarea corecta a substantelor nutritive din hrana, buna functionare a sistemului digestiv si hepatobiliar si eliminarea naturala a toxinelor.
Complexul de fitonutrienti din Happy Kid Sirop mentin sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare, ajuta la eliminarea apei din organism si a radicalilor liberi, contribuind astfel la cresterea capacitatii de autoaparare a organismului si adaptare la conditiile de mediu.

Efecte si beneficii Happy Kid Sirop

- mentinerea unui apetit si tranzit intestinal normal cu asimilarea eficienta a substantelor nutritive din tubul digestiv si eliminarea toxinelor;
- sustine sanatatea sistemului respirator, sistemului digestiv si hepatobiliar;
- mentinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului;
- cresterea si dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.

Proprietatile plantelor din compozitie:
Elettaria cardamomum (Cardamom) - semintele de Elettaria cardamomum contin substante bioactive care au actiune tonic-digestiva si ajuta la reducerea balonarilor si a disconfortului abdominal.

Embelia ribes (Vidanga) - fructele se folosesc pentru efectele tonico-digestive si de reducere a balonarii. Favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali prin paralizarea sistemului nervos al viermilor si eliminarea lor datorita efectului usor laxativ al fructelor.

Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) - extractul din radacinile de Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine trazitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.

Bacopa monnieri (Isop de apa) - extractul din partile aeriene contribuie la functia cognitiva normala prin mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare.

Aegle marmelos (Bael) - extractul din fructe ajuta la functionarea normala a tranzitului intestinal si la mentinerea sanatatii sistemului digestiv.

Adhatoda vasica (Vasa) - fructele contin vasicina, substanta bioactiva cunoscuta in medicina traditionala indiana datorita proprietatilor sale de fluidificare a secretiilor bronsice si de eliminare a acestora.

Carum carvi (Chimion) - extractul din fructe ajuta la functionarea normala a digestiei si tranzitului intestinal si la reducerea balonarii prin eliminarea gazelor.

Citrus medica (Lime) - fructele ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv, cailor respiratorii superioare si la eliminarea excesului de apa din organism.

Thymus vulgaris (Cimbru-de-cultura) - extractul din partile aeriene ale plantei ajuta la mentinerea fluiditatii secretiilor bronsice, la functionarea normala a digestiei si la neutralizarea radicalilor liberi.

Mentha piperita (Menta) - extractul din frunze si partile aeriene ale plantei are actiune de relaxare a musculaturii netede a tractului digestiv si se recomanda in balonari, diaree, greata, voma. Contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv si hepatobiliar.

Compozitie:
Elettaria cardamomum (Cardamom), seminte (6:1) .... 200 mg
Embelia ribes (Vidanga), fructe (10:1) .... 200 mg
Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce), radacini (5:1) .... 200 mg
Bacopa monnieri (Isop de apa), parti aeriene (8:1) .... 200 mg
Aegle marmelos (Bael), fructe (6:1) .... 200 mg
Adhatoda vasica (Vasa), frunze (3:1) .... 200 mg
Carum carvi (Chimion), fructe (4:1) .... 200 mg
Citrus medica (Lime), fructe (6:1) .... 200 mg
Thymus vulgaris (Cimbru-de-cultura), parti aeriene (10:1) .... 200 mg
Mentha piperita (Menta), parti aeriene (5:1) .... 200 mg
Miere .... 200 mg
Benzoat de sodiu (conservant) .... 25 mg
Zahar .... 2400 mg
Apa demineralizata .... pana la 5 ml

Administrare:
Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita pe zi.
Copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurite pe zi.
Copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, in cure de minim 30 zile.

Prezentare:
100 ml

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro