Facebook Pixel

H-1000 Alkazyn 60 cps, Konig Laboratorium

Epuizat din stoc
Cod
KNG18
85,51 Lei

Konig H-1000TM Alkazyn mentine bazicitatea organismului la nivel celular.
Antioxidant alcalinizant care mentine balanta normala de electroliti.
Un produs ortomolecular care asigura organismului elementele strict necesare unei bune functionari.

Konig H-1000TM Alkazyn este un antioxidant alcalinizant care mentine balanta normala de electroliti (un produs ortomolecular). El reprezinta, de asemenea, sursa de electroliti si antioxidanti pentru mentinerea balantei electrolitice si asista in procesul de control al diviziunii si specializarii celulare.

Konig H-1000TM Alkazyn mentine bazicitatea organismului la nivel celular, este un produs ortomolecular care asigura organismului elementele strict necesare unei bune functionari.

Elecrolitii sunt nutrientii necesari pentru buna functionare a organismului. Asa cum spune si numele, electrolitii sunt cei prin care fluidele din organism conduc electricitatea. Sistemul nervos are nevoie de electroliti pentru a transmite semnale si informatii catre diferitele organe. Prin urmare, electrolitii joaca un rol esential in functii importante precum reglarea pulsului cardiac, ori permite muschilor sa se contracte pentru a ne putea misca. Totodata electrolitii mentin un pH alcalin in organism. Se stie ca un pH acid creaza mediul propice proliferarii celulelor canceroase. Diviziunea si specializarea celulara este coordonata prin semnale electrice asigurate de prezenta electrolitilor. Intr-adevar, viata nu ar fi posibila fara electroliti. Un dezechilibru sever de electroliti poate sa duca chiar la deces. Nivelurile de electroliti sunt reglate de rinichi si de unii hormoni. Elecrolitii de baza sunt: potasiu, sodiu, calciu, magneziu si clor.

Cand facem exercitii sau cand transpiram excesiv, pierdem electroliti. Consumand doar apa pentru hidratare, riscam se eliminam si mai multi electroliti. De asemenea, pe masura ce imbatranim, creste si riscul unor nivele scazute de electroliti deoarece rinichii nu mai functioneaza asa de bine.
In afara de electrolitii de baza si alte minerale sunt, de asemenea, importante.
Borul este un micro element necesar organismului. O deficienta de bor are un efect negativ asupra metabolismului calciului si magneziului. Exista evidenta clinica clara ca deficienta de bor poate conduce la hipertiroidism, osteoporoza, artrita si disfunctie neurala.

Manganul este un alt micro element esential necesar pentru oase, ficat, rinichi si pancreas. Manganul este un element necesar pentru functionarea normala a creierului si a sistemului nervos.
Silica este o purtatoare de ioni de hidrogen jucand un rol antioxidant important. Extractul de Asparagus joaca rolul de a umecta, ceea ce ajuta la dizolvarea completa a mineralelor din compozitie prin reducerea tensiunii superficiale a apei.
Se poate asocia cu Minerale trasoare coloidale.

Compozitie:
Per 1 capsula
Ascorbat de potasiu ... 156,2 mg
Clorura de potasiu ... 128,2 mg
Hidroxid de calciu ... 125 mg
Citrat de magneziu ... 100 mg
Hipromeloza (capsula) ... 76 mg
Ascorbat de sodiu ... 28,7 mg
Borat de sodiu ... 7 mg
Sulfat de mangan ... 6,3 mg
Pulbere din parti aeriene de Sparanghel (Asparagus officinalis) ... 5 mg
Dioxid de siliciu coloidal (agent antiaglomerant)
Carbonat de calciu (antioxidant)

Administrare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic (oral): 1 – 2 capsule.

Doza maxima (2 capsule / zi) furnizeaza:
4 mg Mangan / 200% VNR
50 mg Vitamina C / 62,5 mg. %VNR
0,7 mg Bor
150 mg Potasiu
30 mg Magneziu
100 mg Calciu

Prezentare:
60 capsule

Nu contine: produse lactate, oua, arome sau coloranti artificiali, fermenti, indulcitori, nuci, grau, soia, gluten, porumb.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro