Facebook Pixel

Gymnemax este un produs complex avand o compozitie puternica care vine in ajutorul celor care urmaresc cure pentru reglarea glicemiei.

Gymnemax este combinatia potrivita din trei plante medicinale: scortisoara, frunze de Gymnema Sylvestre si frunze de Dud Alb.

Efecte si beneficii Gymnemax:
- poate regla cantitatea de zahar in sange
- poate contribui la metabolizarea carbohidratilor
- poate ajuta la mentinerea unui grad sanatos al poftei de mancare;
- poate reduce valorile glicemiei prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei dupa masa, la nivelul intestinului subtire.
- poate imbunatati metabolismul glucidic si poate promova secretia de insulina.

Compozitie:
Ingrediente active:
Gymnema Sylvestre, frunze .... 250 mg
Scortisoara (Cinnamonum cassia) .... 250 mg
Dud alb, frunze (Morus alba) .... 250 mg

Alte ingrediente: pulbere de Scortisoara (Cinnamonum cassia), pulbere de Gymnema Sylvestre (cu 10% acid gymnemic), pulbere din frunze de Dud-alb (Morus alba), gelatina (capsula), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Administrare:
Doza zilnica recomandata: 3 capsule.

Prezentare:
60 capsule

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro