Facebook Pixel

Glutationa (Glutathione) forte 200mg 30 cps, New Roots

în stoc
Cod
NRO30
116,11 Lei

Glutationa (Glutationul) este un aminoacid ne-proteic, ficatul este cel mai mare depozit de glutation, fiind esential pentru organism, in special, pentru functia hepatica.

Productia de Glutationa este determinata de nivelul de cisteina + glicina si poate fi adjuvanta prin administrarea de precursori precum: N-Acetil-Cisteina, Cisteina si Glicina.

Glutationa participa la sinteza leukotrinei fiind totodata un co-factor in producerea enzimei glutationa-peroxidaza. Ea este importanta ca molecula hidrofila care se leaga de toxinele lipofilice si alte produse de excretie din ficat in timpul procesului de biotransformare inainte de a deveni parte componenta a bilei si de a fi eliminate din organism prin fecale. Glutationa este, de asemenea, necesara pentru detoxificarea de metilglioxal, o toxina produsa in procesul metabolic.

Glutationul redus este un antioxidant mai eficient decat vitaminele C si E si este considerat „antioxidantul principal”.
Este implicat in diferite procese importante de detoxifiere a ficatului, in transportul aminoacizilor, producerea de coenzime si reciclarea vitaminelor C si E.

Glutationa se asociaza complementar cu Hepatothione, care stimuleaza productia endogena de Glutation atat in intestine, cat si in ficat, stimuland totodata si sistemul imunitar.

Compozitie:
Per capsula
Vitamina C/acid ascorbic .... 50 mg (62,5% VNR*)
L-glutation redus .... 200 mg
Agent de incarcare: celuloza microcristalina
Capsula: hidroxipropilmetilceluloza, apa
Agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali

*VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Nu contine: gluten, soia, grau, oua, lactate, fermenti, citrice, agenti de conservare, arome sau coloranti artificiali, amidon, zahar, nici OMG.

Administrare:
Doza recomandata (adulti): 1 capsula pe zi sau cum va recomanda specialistul.

Prezentare:
30 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro