Facebook Pixel

Glucosamine Sulfate 1000mg 60 tbl, Solgar

în stoc
Cod
SOL067
86,00 Lei

Glucosamine Sulfate

Sulfatul de glucozamina este un aminozahar provenit din crustacee, necesar pentru producerea tesutului conjunctiv in organism. Joaca un rol important in formarea unghiilor, tendoanelor, pielii, ochilor, lichidului sinovial, oaselor, ligamentelor, secretiilor mucoase ale sistemului digestiv, respirator si ale tractului urinar.

Este responsabil pentru mobilizarea producerii substantelor necesare pentru functionarea corespunzatoare a incheieturilor dar si pentru facilitarea refacerii acestora. Este util in cazul osteoartritei, in general, cat si in afectiunile degenerative al incheieturilor, in leziunile provocate de sport, contribuind si la reconstruirea tesuturilor din interiorul si din jurul incheieturilor.

Compozitie:
Per 1 tableta
Sulfat de glucozamina clorura de potasiu .... 1353mg
(din crustacee, in baza de hidroxipropilceluloza)
asigura:
   Sulfat de glucozamina .... 1022mg
Agenti de incarcare (celuloza microcristalina, hidroxipropilceluloza, guma de celuloza), agenti antiaglomeranti (acid stearic vegetal, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal), agenti de glazurare (hidroxipropilmetilceluloza si glicerina vegetala din ulei de palmier si de cocotier).
Nu contine zahar, sare, amidon, drojdie, grau, soia, gluten si produse lactate, conservanti, indulcitori, arome sau coloranti artificiali.

Administrare:
Adulti cate 1-2 tablete pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Prezentare:
60tablete
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro