Facebook Pixel

Ginkgo 150 memorie 20 cps, DVR Pharm

în stoc
Cod
DVR19
15,40 Lei

Ginkgo 150 memorie este un produs care amplifica si optimizeaza procesul de memorare, facilitand totodata accesarea informatiilor deja retinute. Ingredientele atent selectionate, de provenienta si calitate europeana, care conduc la aceste efecte sunt:

- extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulatiei sanguine la nivel creierului, imbunatatind totodata utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la imbunatatirea semnificativa a capacitatii de memorare, dar si de accesare a informatiilor deja stocate la nivelul creierului.
- lecitina – este un aminoacid natural, de origine 100% vegetala, care constituie materia prima pentru acetilcolina, un neurotransmitator cu un rol extrem de important in procesul de memorare. Administrarea de lecitina nu doar imbunatateste memoria, ci si atentia, starea de spirit, capacitatea de relaxare.
- semintele de telina – sunt, la fel ca si frunzele de Ginkgo biloba, un foarte bune stimulent al circulatiei cerebrale. De asemenea, previn deteriorarea vaselor de sange si sunt printre cele mai bune mijloace de prevenire a accidentului vascular cerebral.

Actiuni: Sustine functionarea normala a creierului si a sistemului nervos; sustine procesele cognitive normale (memoria), sustine gestionarea normala a stresului fiziologic si psihologic.

Efecte si beneficii Ginkgo 150 memorie

- eforturi intelectuale de lunga durata
- tulburari de memorie produse de: suprasolicitare intelectuala, traumatisme (fizice sau emotionale), tulburari ciculatorii.
- tulburari cognitive asociate cu deficiente circulatorii
- maladia Alzheimer, Dementa vasculara – prevenire, adjuvant
- incapacitate de relaxare, adjuvant in insomnie
- acufene
- afectiuni oculare asociate cu deficiente circulatorii

Compozitie:
Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide si 6% terpenoide  ... 150mg
Lecitina ... 130mg
Ginkgo biloba, frunze ... 50mg
Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), radacina, pulbere ... 50mg
Telina (Apium graveolens), fructe, pulbere ... 20mg
Capsula de gelatina tare

Administrare:
Se iau cate 1-2 capsule/zi, in cure de minimum 20 de zile. In cazul tulburarilor de memorie cronicizate, al afectiunilor circulatorii la nivelul creierului, se tin cure de 90 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza.

Prezentare: 
20 capsule.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro