Facebook Pixel

Gascure Sirop este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin functionarea fiziologica a sistemului gastro-intestinal asigurand o digestie si un tranzit intestinal normal permitand astfel restabilirea frecventei si consistentei scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor si toxinelor provenite dintr-o digestie deficitara, sustinand astfel procesul natural de detoxifiere.

Complexul de fitonutrienti din extractele din plantele aflate in compozitia Gascure Sirop asigura o digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si echilibrul florei intestinale. Absobtia corespunzatoare a substantelor nutritive si functionarea normala a sistemului digestiv asigura mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism. Gascure Sirop, prin sustinerea functiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare si a tranzitului intestinal ajuta la eliminarea neplacerilor cauzate de excesele alimentare sau alimente greu digerabile. Produsul creeaza un mediu nefavorabil dezvoltarii parazitilor intestinali si contribuie la eliminarea lor din organism.

Efecte si beneficii Gascure Sirop

- normalizarea aciditatii si mentinerea integritatii mucoasei gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive si echilibrul florei intestinale;
- restabilirea frecventei si consistentei scaunelor prin functionarea normala a sistemului gastro-intestinal;
- restabilirea procesului natural de detoxifiere prin eliminarea din intestine a gazelor si toxinelor provenite din alimentatie sau dintr-o digestie deficitara;
- eliminarea neplacerilor cauzate de excesele alimentare sau alimente greu digerabile prin sustinerea functiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare si tranzitului intestinal;
- absorbtia corespunzatoare a substantelor nutritive si functionarea normala a sistemului digestiv, asigura mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

Proprietatile plantelor din compozitie:
Foeniculum vulgare, Piper nigrum, Piper retrofractum, Anethum sowa, Cuminum cyminum - fitonutrientii din plante mentin echilibrul natural al florei intestinale care are rol important in procesul de digestie ajutand la functionarea normala a procesului de digestie, a tranzitului intestinal si la eliminarea gazelor cu diminuarea colicilor si meteorismului.

Plumbago zeylanica (Chitrak) - ajuta la imbunatatirea digestiei si la pastrarea apetitului normal. Contribuie la sustinerea procesului de detoxifiere a ficatului.
Citrus limonum (Lamai) - fructele sustin mentinerea sanatatii sistemului digestiv si eliminarea excesului de apa din organism.

Zingiber officinale (Ghimbir) - stimulent al secretiei enzimelor digestive la nivelul stomacului si intestinului, normalizeaza secretia si fluxul biliar care ajuta la digestia alimentelor greu digerabile, alimente bogate in proteine si grasimi, eliminand senzatia de greata. Normalizeaza tranzitului intestinal si ajuta la atenuarea senzatiei de balonare prin eliminarea gazelor.

Terminalia chebula, Terminalia belerica, Emblica officinalis - sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentine functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Piper longum (Piper indonezian) - contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv si favorizeaza cresterea tranzitului intestinal. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale mediului.

Trachyspermum ammi (Yavani) - sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv, regland apetitul alimentar.

Andrographis paniculata (Kalmegh) - ajuta la digestia grasimilor prin cresterea fluxului biliar si sustine capacitatea naturala de autoaparare a organismului.

Ferula narthex (Asafoetida) - normalizeaza digestia, diminueaza senzatia de greata si greutate in stomac, sustine eliminarea gazelelor dupa mesele copioase.

Compozitie:
Foeniculum vulgare (Fenicul), fructe (7:1) .... 100 mg
Plumbago zeylanica (Chitrak), radacina (5:1) .... 100 mg
Terminalia chebula (Haritaki), fructe (4:1) .... 100 mg
Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1) .... 100 mg
Zingiber officinale (Ghimbir), rizom (6:1) .... 100 mg
Piper retrofractum (Pippali), fructe (10:1) .... 100 mg
Aloe barbadensis (Gwarpatha), frunze (3:1) .... 50 mg
Piper longum (Piper indonezian), fructe (3:1) .... 50 mg
Terminalia belerica (Bibhitaki), fructe (3:1) .... 50 mg
Trachyspermum ammi (Yavani), fructe (8:1) .... 50 mg
Anethum sowa (Marar), fructe (8:1) .... 50 mg
Cuminum cyminum (Chimion), fructe (8:1) .... 50 mg
Citrus limonum (Lamai), fruct (6:1) .... 25 mg
Piper nigrum(Piper negru), fructe (6:1) .... 25 mg
Andrographis paniculata (Kalmegh), parti aeriene (10:1) .... 20 mg
Ferula narthex (Asafoetida), rasina .... 5 mg
Benzoat de sodiu (conservant) .... 25 mg
Zahar .... 2400 mg
Apa demineralizata .... pana la 5 ml

Administrare:
Adulti: cate 1-2 lingurite (5-10ml) de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 min inainte de masa sau la o ora dupa masa.

Prezentare:
100 ml

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro