Facebook Pixel

Fitocardin 30 cps, Rotta Natura

14,01 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
ROT42
nici unul

Fitocardin este un produs natural, cu efecte dovedite stiintific asupra aparatului cardio-vascular, asigura un ritm cardiac sanatos, mentine tensiunea arteriala in parametri normali.

Producator

Descriere Fitocardin

Fitocardin este un produs natural, cu efecte dovedite stiintific asupra aparatului cardio-vascular, asigura un ritm cardiac sanatos, mentine tensiunea arteriala in parametri normali.
Formula sa unica are la baza traditia autohtona in folosirea paducelului, roinitei, talpa gastei si tehnologia moderna care permite extractia si dozarea exacta a principiilor bioactive. Ca urmare, extractele prezente in Fitocardin sunt de 10 ori mai puternice decat planta in sine.
Extractul de Talpa Gastei (Leonurus cardiaca) are efecte de normalizare a ritmului cardiac si coronarodilatoare ce au ca rezultat reducerea tensiunii arteriale. Este de asemenea, un foarte bun tonic nervos.
Extractul de Paducel (Crataegus pinnatifida) contine o proportie foarte mare de substante active (flavone). Studiile clinice realizate cu paducel au subliniat beneficiile sale in suportul adus functionarii normale a inimii prin efectele sale de tonifiere a muschiului cardiac si prin imbunatatirea fluxului sangvin. Astfel, creste capacitatea inimii de a se contracta si de a pompa sangele in organism in paralel cu imbunatatirea nivelului irigarii si oxigenarii acestuia. In plus fata de capacitatea normotensoare, are si rol de sustinere al unui ritm cardiac normal.
Extractul de Roinita (Melissa officinalis) alunga depresiile, regleaza mecanismele sistemului nervos, influentand pozitiv toate procesele organismului
care sunt afectate de stres, implicit si activitatea cardiaca.
- asigura suportul unui ritm cardiac normal
- ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali
- imbunatateste irigarea si oxigenarea muschiului cardiac
- confera o stare de bine, calm si relaxare
- contribuie la mentinerea in limite normale a nivelului de colesterol din sange
Fitocardin recomandari:
- persoanelor pentru mentinerea sanatatii muschiului cardiac
- persoanelor care prezinta contractii neregulate ale inimii
- pentru normalizarea tensiunii arteriale
Compozitie:
Talpa Gastei (Leonurus cardiaca), herba, extract 10:1 .... 140 mg.
Paducel (Crataegus pinnatifida), extract 10:1 din fructe cu 3% flavone .... 120 mg.
Roinita (Melissa officinalis), herba extract 10:1 .... 50 mg.

Produsul poate interactiona cu produse antiaritmice, antiagregant-plachetare si glicozide cardiotonice la administrare concomitenta.
Contraindicat femeilor in timpul sarcinii si celor care alapteaza, copiilor, persoanelor cu afectiuni cardiovasculare in stadiu avansat de evolutie (cardiopatii vasculare, edeme cardiace).
Administrare:
Cate 1 cps. de 2 ori pe zi.
Prezentare:
30 capsule
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsFitocardin 30 cps, Rotta Natura
Rating-ul dumneavoastră