Scrieți o recenzie
Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia.
Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate.
Este bogata in proteine (20g proteine la 100g produs), bogata in potasiu, magneziu, zinc, fier, vitaminele B.
Fasolea Adzuki contine fibre solubile si amidon rezistent, care pot ajuta la sanatatea aparatului digestiv.
Carbohidratii din aceste boabe sunt mai putin susceptibili de a provoca flatulenta decat cei ale altor leguminoase.
Ingrediente:
Fasole azuki*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie .... 1520kJ / 359kcal
Grasimi .... 0.6g
din care
Grasimi saturate .... 0.1g
Carbohidrati .... 63g
din care
Zaharuri .... 0.0g
Fibre .... 11g
Proteine .... 20g
Saruri .... 0.01g
Prezentare:
500g
Produs certificat ecologic.
Tara de origine: China
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie