Scrieți o recenzie
Consistenta fina, a pudrei albe, fara gluten, o face potrivita pentru a fi adaugata la felurile de mancare fara gluten, ca alternativa pentru faina alba.
Cunoscuta, in special, pentru proprietatea de ingrosare a mancarurilor, faina de tapioca inlocuieste cu usurinta amidonul din porumb.
Este utilizata si pentru ingrosarea sosurilor, a supelor si pentru prepararea deserturilor.
Amidon organic
Pudra alba, fina
Alternativa pentru faina de grau
Alternativa pentru amidonul din porumb
Perfecta pentru ingrosat mancaruri
Potrivita pentru gatit
Fara gluten
Vegana
100% organica
Ingrediente:
100% faina de tapioca*.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale
Per 100g
Energie .... 1519 kj / 358 kcal
Grasimi .... 0.02g
din care
Grasimi saturate .... 0.01g
Carbohidrati .... 89g
din care
Zaharuri .... 3.4g
Fibre: .... 0.9g
Proteine: .... 0.2g
Saruri .... 0.01g
Utilizare:
Se foloseste oriunde este nevoie de amidon, in special ca agent de ingrosare in sosuri, supe, deserturi.
Prezentare:
200g
Poate contine urme de arahide, susan, nuci.
Produs certificat ecologic
Agricultura non UE.
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie