Facebook Pixel

Ester-C Plus 1000 mg 30 tab, Solgar

în stoc
Cod
SOL045
88,89 Lei
Ester-C (Vitamina C non-acida usor absorbabila/ complex de bioflavonoide) reprezinta o forma inovativa de vitamina C, care include de asemenea si metabolitii vitaminei C. Acesti metaboliti ajuta vitamina C sa patrunda in sistemul circulator mai repede, in cantitati mai mari si cu pierderi mai mici. 

In plus, metabolitii Ester-C ajuta vitamina sa penetreze celulele albe mai eficient. Celulele albe, dupa cum este bine-cunoscut, necesita niveluri ridicate de vitamina C in procesul lor metabolic.
Astfel, Ester-C sustine rolul crucial al celulelor albe in sistemul imunitar si se absoarbe de aproximativ patru ori mai mult, se activeaza de doua ori mai repede si ramane in sange de doua ori mai mult timp decat vitamina C normala.

Vitamina C este o vitamina antioxidanta esentiala sanatatii organismului, fiind in special importanta pentru mentinerea sanatatii pielii. Functia sa primara este aceea de a contribui la sintetizarea colagenului, o proteina necesara pentru formarea pielii, ligamentelor, oaselor si dintilor, cat si pentru intarirea peretilor vaselor de sange. in plus, vitamina C joaca un rol important in absorbtia fierului, care este necesar pentru formarea celulelor rosii. 

De asemenea, are un rol in utilizarea fierului si acidului folic, una dintre vitaminele complexului B.
Este bine-cunoscut faptul ca Vitamina C se distruge prin procesarea alimentelor in mai mare masura decat orice alta substanta nutritiva. Este de asemenea de notorietate faptul ca organismul nu depoziteaza vitamina C, avand tendinta de a excreta cantitati excesive.
 
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
 
Compozitie:
Per 1 tableta 
Vitamina C (sub forma de Ester-C, ascorbat de calciu) .... 1000 mg
Complex de bioflavonoide din citrice .... 200 mg 
Guma de celuloza, Rutina .... 25 mg
Extract din pudra de fructe Acerola (Malpighia glabra) (4:1) .... 25 mg
Pudra de macese (Rosa canina) .... 25 mg
 
Administrare:
1 tableta pe zi, preferabil in timpul mesei.
 
Prezentare:
30 tablete
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro