Facebook Pixel

Dong Quai Forte (Angelica Sinensis) 500mg 100 cps, New Roots

în stoc
Cod
NRO6
107,98 Lei

Dong Quai Forte (Angelica Sinensis)

Dong Quai, numita si angelica chineza, este cel mai important remediu feminin tonic din medicina chineza. Este folosit pentru vitalitate slaba, convalescenta si oboseala la femei, precum si pentru toate tipurile de simptome ginecologice, menstruale sau menopauzale. Dong Quai este numele chinezesc pentru radacina plantei a carei denumire stiintifica este Angelica sinensis, ce apartine familiei Apiaceae.

Dong Quai are un efect imediat si stimulativ asupra uterului, in special, in timpul sarcinii sau in timpul nasterii. S-a observat clinic consolidarea si normalizarea contractiilor uterine. Aceste efecte sunt considerate a fi datorate componentelor uleiului volatil, in special ligustilid. Simptomele cum ar fi: durerile menstruale si ciclul neregulat, avortul spontan, frisoanele la maini si picioare, anemia si, in unele cazuri, sterilitatea au raspuns, de asemenea, bine la tratamentul cu Dong Quai. Studiile pe animale si la oameni au aratat ca Dong Quai imbunatateste, de asemenea, circulatia periferica si reduce vascozitatea sangelui. Studiul sugereaza ca atat acidul ferulic, cat si ligustilidul sunt responsabile pentru prevenirea spasmelor, pentru relaxarea vaselor si pentru reducerea coagularii sangelui in vasele periferice.

Dong Quai a fost folosit ca principal tonic feminin in Orient, in timp ce ginseng a fost adaptogenul masculin traditional. Dong Quai este folosit pentru a oferi energie, vitalitate si rezistenta la boli. Regleaza hormonii feminini in tratamentul majoritatii problemelor menstruale si menopauzale. Este un tonic de sange care promoveaza circulatia sanguina. Prin urmare, este utilizat la femei pentru tratarea anemiei, probleme de circulatie venoasa, imunitate scazuta si probleme de flux sanguin periferic.

Dong Quai este utilizat pentru a preveni simptomele menstruale (amenoree, dismenoree, sindrom pre-menstrual). Este un tonic uterin bun (crampe menstruale) si este utilizat pentru a trata simptomele menopauzei, anemiei, imunitate scazuta, oboseala, vitalitate slaba, flux sanguin periferic, tensiune arteriala scazuta, ateroscleroza si colesterol ridicat.
Este un bun antiinflamator, analgezic, sedativ, antispasmodic si imunostimulator.

Compozitie:
Per capsula
Pulbere din radacini de Dong Quai (Angelica sinensis) .... 500 mg
Capsula vegetala din guma de celuloza, apa purificata
Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant)
Nu contine: agenti de conservare, arome sau coloranti artificiali, produse lactate, zahar, amidon, grau, gluten, porumb, soia sau fermenti.

Administrare:
Modul recomandat de administrare (numai pentru femei adulte): 9 capsule pe zi sau cum va indica specialistul.

Prezentare:
100 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro