Facebook Pixel

Digestive enzymes complex 90 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN33
93,90 Lei

Digestive enzymes complex - complex forte cu pancreatin, bromelina, papaina, pepsina, betaina, lactaza, aspergillus, asigura absorbtie maxima in gama de pH2 – 12.

Prezenta pancreatinului 4 x USP asigura digestia optima a proteinelor de origine animala. Enzimele vegetale derivate din aspergillus si rhizopus oryzae sunt considerate ca fiind cele mai eficiente pentru digerarea fibrelor, lipidelor si glucidelor.

Digestia corecta a alimentelor este esentiala pentru mentinerea sanatatii si a longevitatii. O digestie proasta nu numai ca ne face viata amara dar ne-o si scurteaza in acelasi timp.

Pe masura ce inaintam in varsta organismul produce tot mai putine enzime digestive conducand la: obezitate, stare de oboseala, lipsa de vitamine si minerale, constipatii, colon iritabil, situatii care apoi evolueaza in diverse afectiuni la stomac, ficat, vezica biliara, intestine etc.

Aveti o digestie buna?

Daca nu, atunci puteti rezolva usor problemele dumneavoastra cu ajutorul unor enzime de origine vegetala, care ajuta la digestia alimentelor. Incercati si veti vedea: se vor ameliora nu numai problemele digestive, dar si starea dumneavoastra generala.

Constituentii alimentelor – proteine, glucide, lipide sunt descompusi prin digestie. Se poate constata ca, o data cu inaintarea in varsta, capacitatea de digestie a organismului scade.

Mancarurile nesanatoase, gatite la temperaturi prea mari, bogate in grasimi, cu prea multa proteina, intoleranta la lapte si produse lactate, consumul de carbohidrati, toate acestea contribuie la o deficienta in enzime digestive pe care organismul le produce spre a ajuta digestia.

Ajutati-va organismul sa digere in mod sanatos cu ajutorul Digestive enzymes complex de la Provita Nutrition. Veti remarca prezenta pancreatinului in potenta quadrupla dupa o masa bogata in proteine.

Compozitie:
Clorhidrat de betaina .... 250 mg
(din radacini de sfecla de zahar/Beta vulgaris)
Papaina din fruct de papaia (Carica papaya) .... 50 mg
Enzime pancreatice din pancreas de porc (Sus scrofa) .... 50 mg
Bromelaina – extract uscat din tulpini de ananas (Ananas comosus) .... 20 mg
Extract hidroalcoolic 10:1 din radacina de ghimbir (Zingiber officinale) .... 20 mg
Pulbere din frunze de Menta (Mentha piperita) .... 10 mg
Pepsina A din stomac de porc (Sus scrofa) .... 10 mg
Pulbere din fructe de piper (Piper nigrum) .... 5 mg
Lactaza .... 2,5 mg
Celulaza .... 2 mg
Hemicelulaza .... 2 mg
Capsula: hipromeloza .... 118 mg
Celuloza microcristalina .... 106,5 mg

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare:
Cate 1 capsula de trei ori pe zi, la masa.

Prezentare:
90 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro