Facebook Pixel

Detergent Praf Bio Pentru Spalari Grele Rufe Albe si Colorate 1010g, Sodasan

în stoc
Cod
SOD13
54,23 Lei

Are o putere mare de curatare, fabricat la cea mai inalta calitate din sapun obtinut din uleiuri organice,fara enzime si OMG, testat dermatologic.

Beneficii pentru mediu:
Substanta de spalare a produsului este sapunul, care are calitati biodegradabile rapide si complete. Acest sapun este fabricat intr-un proces de saponificare cu temperatura joasa, special dezvoltat. Productia de CO2 este neutra cu mentiunea ca Sadosan are ca si partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara)

Ingrediente:
Sapun de sodiu, percarbonat de sodiu, bicarbonat de sodiu, silicat,aspartat,iminodisuccinate, citrat, uleiuri esentiale, limonen, citral, linalool,citronelol.
* Ingrediente din culturi organice controlate

Utilizare:
Recomandari utilizare: pentru toate tipurile de tesaturi, putand fi utilizat la temperaturi cuprinse intre 40 si 95 de grade; masini de spalat, cu o capacitate de 4-5kg.

Prezentare:
1010 g

Certificare:
Produsul este certificat in conformitate cu liniile directoare de detergent ECOCERT, precum si in conformitate cu liniile directoare stricte ale Eco Garantie si Societatea vegan

Caracteristicile produsului:
O cutie este suficienta pentru 22 de sarcini cu duritate medie a apei si spalarea cu murdarirea normala.
Cu 1 kg de Detergent Universal poate spala 79 kg de rufe in sarcini de 4-5kg, cu murdarirea normala si duritate medie a apei.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro