Facebook Pixel

Detartrant ecologic 1l, Sodasan

în stoc
Cod
SOD7
33,32 Lei

Solutia poate fi folosita regulat pentru indepartarea depunerilor de calciu din masinile de spalat rufe si vase, expresoarele de cafea si din vase. 

Foarte eficienta pentru indepartarea depunerilor persistente de calciu din toalete, cazi de baie, de pe faianta, robinete si accesorii.

Solutia poate fi utilizata oriunde apar calcificari mai puternice, pe accesoriile din baie, faianta, toaleta, oale de gatit, expresoare de cafea, masini de spalat etc, solutia este o solutie eficienta.

Ingrediente:
Mai mult de 50% acid citric (calitate alimentara), apa.
Date tehnice: Densitate: (20C), aprox. 1.1 g/cm Valoare pH: (20C) ( 5 g/l H2O ) aprox. 3 -4

Originea si proprietatile ingredentelor: Materiile prime din care esre obtinut Acodul Citric sunt produse ale industriei zaharului, cum este melasa.
In procesul de decalcifiere, acidul citric actioneaza in proprietatea sa generala de acid pe calcarul indepartat si il dizolva din nou, cu formarea dioxidului de carbon.

Caracteristici speciale produs: Datorita calitatii sale ca ingredient alimentar, miros putin perceptibil si efect protector pe metale sau plastic, acidul citric este mai potrivit decat alti acizi pentru sarcinile versatile de decalcifiere in bucatarie si zona toaletei.

Ecologie Biodegrabilitate: Acidul Citric este un component al metabolismului vegetal, animal si uman si prin urmare este desco

Utilizare:
Utilizare nediluata: pe accesoriile din baie, faianta, toalete (unde solutia nu poate sa se incalzeasca) lasati sa actioneze cateva minute in functie de grosimea depunerilor, apoi clatiti abundent cu apa curata.

Utilizare diluata: Pe vasele de gatit si pentru decalcifierea masinilor unde acidul se poate incalzi si este prin urmare mult mai efectiv.
Vase de gatit: Incalziti aprox. 100 ml solutie si 400ml apa la aprox. 60grdC, lasati sa actioneze 20-30 minute si clatiti abundent.
Expresoare de cafea: Turnati 200ml solutie + 800ml apa in rezervorul de apa al expresorului de cafea.
Decalcifiati conform manualului de instructiuni al aparatului. Punerea in functiune ulterioara cu apa curata este esentiala si trebuie repetata pana cand apa
este limpede.
Masina de spalat de 5 kg : Turnati 1L solutie in ciclul principal de spalare la 60grd fara nici o haina inauntru.
Masina de spalat: Adaugati 1L solutie la ciclul principal de spalare cu cel mai lung ciclu de clatire (dupa pre-clatire)- cu sau fara vase. Lasati programul sa se deruleze pana la capat.

mpus rapid si complet in dioxid de carbon si apa de microorganismele aparute natural.

Prezentare:
Flacon/cutie: 1 Litru

Fabricat in Germania

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro