Facebook Pixel

Damiana extract 60 cps, DVR Pharm

în stoc
Cod
DVR26
30,00 Lei

Damiana extract

Este o planta originara din Mexic si America Centrala, cunoscuta de catre populatiile din aceste regiuni pentru o proprietate cel putin neobisnuita: are efecte afrodisiace deopotriva asupra femeilor si asupra barbatilor. Totusi, damiana este o planta medicinala in sensul propriu al cuvantului, asa incat efectele sale terapeutice nu se limiteaza la atat. Asupra psihicului, damiana are un efect cu totul extraordinar, crescand tonusul mental si emotional, inducand o stare de vioiciune si buna dispozitie. Actiunile sale terapeutie se extind la nivelul pancreasului, tubului digestiv si, nu in ultimul rand, la nivelul glandelor endocrine.

Cum se administreaza Damiana?
Studiile de medicina experimentala si clinica au aratat ca extractul obtinut din aceasta planta, in combinatie cu pulberea, are efectele cele mai intense si complexe. Pentru curele de lunga durata (reintinerire, tratarea diabetului, depresiei, tulburarile digestive pe fond nervos etc.) se iau cate 2 capsule, de doua ori pe zi, inainte de masa. Curele dureaza intre 60 si 90 de zile de pauza, urmate de o pauza de 15-30 de zile, dupa care administrarea se poate relua. Pentru efectele de crestere a libidoului, se iau – pe stomacul gol - cu aproximativ 60 de minute de momentul ales 2-4 capsule, in doza unica.

Are rol benefic in:
- sustine gestionarea greutatii prin reducerea apetitului si prin inducerea unei stari de satietate.
- contribuie la recuperarea bunastarii fizice si mentale.
- ajuta la rezistenta fizica si psihica.
- contribuie la un apetit sexual bun.
- creste tonusul mental si emotional

Compozitie: 
Damiana (Turnera diffusa), frunze, extract apos 4:1, uscat ... 175mg
Damiana (Turnera diffusa), pulbere...175 mg; capsula tare de gelatina.

Administrare:
Cate 1-2 capsule de 2 ori pe zi.

Prezentare: 
60 capsule

Contraindicatii: Contraindicat femeilor cu antecedente personale sau familiale de cancer la san. A se consulta medicul sau farmacistul in cazul administrarii concomitente de medicamente antidiabetice.

Precautii: A se utiliza cu prudenta in timpul sarcinii.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro