Facebook Pixel

Daitab este un produs 100% natural din plante medicinale ayurvedice care sustin mentinerea concentratiei normale de glucoza in sange prin reglarea secretiei de insulina la nivelul pancreasului, utilizarea periferica a glucozei la nivel celular, inhibarea absorbtiei glucozei in intestin, reducerea poftei si dependenta de dulce.

Sustine functionarea normala a metabolismului lipidic si proteic care pot fi dereglate in cazul diabetului. Substantele bioactive din Daitab au un rol important in prevenirea complicatiilor cronice cauzate de hiperglicemie care se manifesta la nivelul sistemului nervos, al rinichilor, vaselor de sange sau al ochilor.
Antioxidantii din extractele din plante, neutralizeaza radicalii liberi, sustin imunitatea si respiratia celulara si intarzie procesele degenerative si evolutia unor boli cronice datorita stresului oxidativ.

Efecte si beneficii Daitab

- mentinerea glucozei serice in limite normale.
- prevenirea aparitiei complicatiilor cronice ale diabetului.
- mentinerea unui metabolism lipidic si proteic normal.
- protectia organismului de stresul oxidativ care este implicat in procese degenerative si unele boli cronice.
- controlarea nevoii organice pentru alimentele dulci, a senzatiei de sete acuta, urinare frecventa, la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale

Azadirachta indica - frunzele contin (nimbidin) o substanta cu proprietatea de a reduce nivelul glucozei serice prin cresterea receptivitatii receptorilor periferici la glucoza. Creste utilizarea glucozei sau depunerea sub forma de glicogen la nivelul ficatului, muschilor sau inimii. Reduce lipidele totale care sunt dereglate in caz de diabet asigurand protectie cardiovasculara (stopeaza aterogeneza).

Pterocarpus marsupium - rasina reduce absorbtia glucozei din tubul digestiv, creste utilizarea glucozei in periferie si sustine refacerea celulelor -pancreatice marind astfel secretia de insulina.

Tinospora cordifolia - are proprietati hepatoprotectoare, revin la normal enzimele hepatice si concentratia de bilirubina serica. Creste capacitatea de autoaparare a organismului la infectii. Regenereaza celulele -pancreatice sustinand reglarea glicemiei serice.

Syzygium cumini - stimuleaza regenerarea celulelor pancreatice implicate in producerea de insulina si controleaza transformarea polizaharidelor in glucoza.

Trigonella foenum-graecum - reduce rezistenta periferica la insulina si stimuleaza secretia de insulina.

Momordica charantia - sustine mentinerea nivelului glicemiei sanguine in special la persoanele cu diabet zaharat (tip I si II) prin intermediul polipeptidei-p care stimuleaza celulele -pancreatice asigurand cresterea secretiei de insulina proprie. Sustine mentinerea in sange la nivel normal a trigliceridelor, colesterolului si raportului LDH/LDL. Prin normalizarea glicemiei si mentinerea la nivel normal a lipidelor sanguine sunt prevenite complicatiile cronice ale diabetului.

Enicostemma littorale - sustine secretia de insulina la nivelul pancreasului (diabet tip II) si nivelul normal al colestrolului si trigliceridelor in sange prevenind aparitia complicatiilor diabetului.

Curcuma longa (Turmeric) - sustine reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor sanguine care sunt crescute in caz de diabet. Mentine nivelul glicemiei serice in diabet prin cresterea nivelului de insulina (stimularea celulelor -pancratice) si scaderea rezistentei periferice la insulina.

Gymnema sylvestre - creste secretia de insulina, creste capacitatea celulelor de a utiliza glucoza, determina inhibarea absorbtiei glucozei in intestin. Reduce pofta de dulce si dependenta de dulciuri, reduce nivelul seric al colesterolului si trigliceridelor. Este diuretic si laxativ usor.

Piper longum - contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv si favorizeaza cresterea tranzitului intestinal. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale mediului.

Yashad bhasm (zinc) furnizeaza cca. 7 mg Zn/70%DZR - scade glicemia si are rol important in prevenirea complicatiilor diabetului (deteriorarea microcapilarelor, neuropatie). Zincul are un rol important in mentinerea imunitatii, sanatatii pielii, parului si unghiilor.

Compozitie:
Azadirachta indica (Neem), frunze (10:1) .... 75 mg
Pterocarpus marsupium (Vijayasar), rasina (15:1) .... 50 mg
Tinospora cordifolia (Guduchi), tulpina (10:1) .... 50 mg
Syzygium cumini (Jamun), seminte(8:1) .... 50 mg
Trigonella foenum-graecum (Schinduf), seminte(15:1) .... 50 mg
Momordica charantia (Castravete-amar), fructe(10:1) .... 50 mg
Enicostemma littorale (Chhota chirata), parti aeriene (10:1) .... 50 mg
Curcuma longa (Turmeric), rizom(10:1) .... 50 mg
Gymnema sylvestre(Gudmar), frunze(10:1) .... 25 mg
Piper longum (Piper indonezian), fructe (3:1) .... 20 mg
Yashad bhasm (Zinc organic), furnizeaza cca. 7 mg Zn/70%DZR .... 10 mg
Acacia arabica(Guma acacia, excipient)(10:1) .... 20 mg

Administrare:
Adulti: cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza inainte de masa sau la o ora dupa masa.
Utilizarea este de minim 30 de zile si se poate prelungi pana la 6 luni.

Prezentare:
50 tablete

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro