Facebook Pixel

Crema de Tuia 75ml, Dacia Plant

în stoc
Cod
DAC269
17,85 Lei

Te confrunti cu o piele si tegumente care prezinta tendinte catre infectii, ulceratii, eczeme infectioase sau ciuperci parazite?

Ofera-i pielii tale un remediu eficient cu peste 92% ingrediente naturale ce contine extract din frunze tinere ale arborelui Thuja occidentalis, in care se gasesc uleiuri volatile cu proprietati terapeutice extraordinare - un tonic bun pentru piele, antibacterian, balsamic si cicatrizant.

Efecte si beneficii Crema de Tuia

- creeaza o bariera pe suprafata pielii si a mucoaselor (genitale, anale) care nu permite contaminarea cu bacterii, ciuperci, fungi, virusuri.
- tonic pentru piele
- antimicrobian
- antifungic
- antibacterian

Recomandari:
Piele si/sau tegumente care prezinta:
- tendinte catre infectii
- ulceratii
- eczeme infectioase -
- ciuperci parazite

Ingrediente:
Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Thuja occidentalis extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Benzyl Alcohol, Glycerin, Chlorphenesin.

Utilizare:
Se aplica local, de 2-3 ori pe zi.

Prezentare:
75ml

Precautii
Alergie la oricare dintre componentele produsului. Se testeaza aplicand pe piele o cantitate mica de crema. in cazul copiilor sub 3 ani, se aplica doar cu recomandarea medicului. Evitati contactul cu ochii.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro