Facebook Pixel

Creatina monohidrat 200g, New Roots

în stoc
Cod
NRO3
69,00 Lei

Creatina monohidrat

Creatina este un aminoacid (aminoacizii sunt blocurile de baza ale proteinelor) care este produsa in organism de catre ficat si rinichi si deriva din dieta prin carne si produse de origine animala. Administratia americana pentru alimente si medicamente clasifica creatina ca supliment alimentar (ca o vitamina).

In organism, creatina este transformata intr-o molecula numita fosfocreatina, care serveste drept rezervor de stocare pentru o energie rapida. Fosfocreatina este importanta in special in tesuturi precum muschii voluntari si sistemul nervos, care necesita periodic cantitati mari de energie.

Studiile au aratat ca, creatina poate creste performantele sportivilor in activitati care necesita consum rapid de energie si poate ajuta sportivii sa se recupereze mai repede dupa exercitiile fizice cu consum mare de energie.

O analiza a terapiilor pentru boala neuronului motor indica posibilitatea asocierii creatinei in Scleroza Amiotrofica Laterala.
Studii stiintifice au aratat ca, creatina poate fi benefica pentru tulburarile degenerative neuromusculare, creatina poate determina cresteri modeste ale puterii la persoanele cu o varietate de afectiuni neuromusculare.

In general, sportivii iau o “doza de incarcare” de 20 g creatina pe zi timp de cinci sau sase zile, apoi continua cu o “doza de intretinere” de 2-5 g de creatina pe zi.

Compozitie:
Per flacon:
Monohidrat de creatina, puritate minima 99,5% .... 200 g

Nu contine: agenti de conservare, arome sau coloranti artificiali, amidon, ceara, fermenti sau agenti de umplere.

Administrare:
Modul recomandat de utilizare (doar pentru adulti)
Faza de incarcare: 15-20 g / zi, fara a depasi 5 g pe doza. Durata faza de incarcare: 5-7 zile.
Faza de intretinere: 2-5 g / zi.
Portia: 1 lingurita de ceai (aproximativ 5 g.) se amesteca cu 150 ml. apa sau suc din fructe.

Prezentare:
200g

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro