Facebook Pixel

Coughend Sirop Fara Zahar 100ml, Ayurmed

Epuizat din stoc
Cod
AYM0032
23,98 Lei

Coughend Fara Zahar Sirop este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin sanatatea cailor respiratorii superioare si inferioare fiind adjuvant in toate tipurile de tuse (uscata, productiva, convulsiva). Fitonutrientii contribuie la decongestionarea cailor respiratorii prin mentinerea fluiditatii mucusului, eliminarea acestuia in cazul tusei productive si calmeaza actul reflex de tuse in caz de tuse seaca.

Sustine eliminarea proceselor inflamatorii si spasmelor de la nivelul bronhiilor. Prin calmarea tusei este redusa uscaciunea si iritarea de la nivelul arborelui respirator. Fitonutrientii din plante contribuie la cresterea capacitatii naturale de autoaparare a organismului si de adaptare la conditiile de mediu. 
Coughend Fara Zahar Sirop poate fi administrat preventiv pe intreaga durata a anotimpului rece pentru protejarea organismului de afectiuni ale aparatului respirator.

Efecte si beneficii Coughend Sirop Fara Zahar

- mentinerea starii de sanatate a aparatului respirator;
- fluidificarea secretiilor bronsice si eliminarea lor, reducerea uscaciunii si iritatiei la nivelul gatului si bronhiilor;
- diminuarea tuturor formelor de tuse si a efectelor neplacute datorate ei;
- facilitarea procesului de respiratie prin decongestionarea cailor respiratorii;
- complementar in terapia astmului bronsic (bronhodilatator);
- mentinerea capacitatii naturale a organismului de autoaparare si adaptare la conditiile de mediu.

Pistacia integerrima (Kakar singhi) - sustine fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice (adjuvant in tuse, astm) si reduce retentia apei la nivel pulmonar.

Adhatoda vasica (Vasa) - contribuie la relaxarea muschilor traheali si la fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice, promovand sanatatea arborelui respirator superior.

Piper longum (Piper indonezian) - reduce secretia de mucus la nivelul tractului respirator si sustine circulatia pulmonara. Este util in toate formele de tuse seaca prin calmarea reflexului de tuse.

Cyperus rotundus (Nagarmotha) - rizomul contine fitonutrienti care au efect de calmare a tusei si de relaxare a cailor respiratorii. Sustine eliminarea bacteriilor patogene care de obicei cauzeaza infectii in regiunea tractului respirator superior si inferior. Este diaforetic.

Ocimum sanctum (Busuioc indian) - contribuie la relaxarea cailor respiratorii si la eliminarea mucusului in exces. Principiile active sustin procesul antiinflamator si antialergic la nivel pulmonar fiind utilizat in diverse tipuri de tuse. Congestia respiratorie este eliminata datorita prezentei uleiurilor volatile esentiale.

Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) - extractul din radacina contribuie la fluidificarea secretiilor traheo-bronsice si faringiene fiind util in tusea seaca si productiva. Este benefic in afectiuni ale cailor respiratorii superioare, insotite de procese inflamatorii, mai ales la copii si batrani. Sustine sistemul imunitar in infectii bacteriene sau virotice.

Zingiber officinale (Ghimbir) - rizomul contine uleiuri esentiale care favorizeaza expectoratia in tusea productiva si in problemele respiratorii alergice, cum este astmul. Decongestioneaza caile nazale superioare, umezeste mucoasa gatului. Ghimbirul ajuta in raceli si gripe prin actiunea sa diaforetica.

Abies webbiana (Talispatra) - frunzele au un continut bogat de uleiuri volatile cu actiune antiseptica si favorizeaza expectoratia mentinand sanatatea mucoasei tractului respirator in tulburari respiratorii acute si cronice.

Solanum xanthocarpum (Kantakari) - extractul din planta stopeaza eliberarea de substante care sunt implicate in reactii alergice la nivel pulmonar (histamina) fiind astfel utila in tusea nespecifica si astm bronsic.

Cinnamomum zeylanicum (Scortisoara) - scortisoara sustine distrugerea bacteriilor patogene din sistemul respirator superior si reglarea temperaturii in caz de gripa sau raceala.

Viola odorata (Toporasi) - este un antiseptic al cailor respiratorii fiind utilizata de multa vreme in raceli si gripe, deoarece sustine eliminarea excesului de mucus si refacerea rapida a sistemului respirator.

Sarcostemma brevistigma (Somlata) - mentine sanatatea sistemului respirator prin efectele sale de relaxare a cailor respiratorii, eliminarea secretiilor bronsice in exces si sustinerea sistemului imunitar.

Mentha piperita (Menta) - sustine eliminarea excesului de mucus din arborele traheo-bronsic. Mentolul din planta este un decongestionant puternic si in acelasi timp regleaza temperatura corpului in caz de febra. In cazurile de astm, timolul actioneaza ca un atitusiv natural.|

Cinnamomum camphora (Camfor) - sustine diminuarea senzatiilor de uscaciune si arsura la nivelul mucoaselor, care pot aparea in cazul unei gripe sau raceli. Calmeaza reflexul de tuse.

Compozitie:
Pistacia integerrima (Kakar singhi), parti aeriene (4:1) .... 150 mg
Adhatoda vasica (Vasa), frunze (3:1) .... 150 mg
Piper longum (Piper indonezian), fructe (3:1) .... 75 mg
Cyperus rotundus (Nagarmotha), rizom (6:1) .... 75 mg
Ocimum sanctum (Busuioc indian), parti aeriene (5:1) .... 75 mg
Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), radacina (5:1) .... 75 mg
Zingiber officinale (Ghimbir), rizom (6:1) .... 75 mg
Abies webbiana (Talispatra), frunze (8:1) .... 75 mg
Solanum xanthocarpum (Kantakari), parti aeriene (5:1) .... 75 mg
Cinnamomum zeylanicum (Scortisoara), scoarta (10:1) .... 75 mg
Piper nigrum (Piper negru), fructe (6:1) .... 75 mg
Viola odorata (Toporasi), parti aeriene (5:1) .... 75 mg
Sarcostemma brevistigma (Somlata), parti aeriene (5:1) .... 75 mg
Borat de sodiu .... 65 mg
Mentha piperita (Menta), parti aeriene (4:1) .... 25 mg
Cinnamomum camphora (Camfor), scoarta (15:1) .... 24 mg
Benzoat de sodiu (conservant) .... 25 mg
Sorbitol (70%) .... 3000 mg
Apa demineralizata .... pana la 5 ml

Administrare:
Copii intre 1-3 ani: cate 1/2 lingurita (2.5ml) de 2 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: cate 1 lingurita (5ml) de 2 ori pe zi.
Adulti: cate 1-2 lingurite (5-10ml) de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.

Prezentare:
100 ml

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro