Facebook Pixel

Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte 60 cps, Herbagetica

49,21 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
HER3
Producator

Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte

Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este cunoscuta si utilizata in medicina traditionala chineza pentru proprietatile sale terapeutice, de mii de ani. Miceliul Ciupercii Tibetane este bogat in nutrienti si componenti biologici activi, precum: acid cordicepic, acid glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu si calciu. Aceste substante fac din Ciuperca Tibetana un mijloc extraordinar de redare a sanatatii si de crestere a vitalitatii organismului.

Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana este o formula care contine doua extracte:
1. Extract 25:1 standardizat, garantat cu - 10% acid cordicepic - 204 mg
2. Extract standardizat 12:1, garantat in 30% polizaharide si 1% adenozina - 200 mg

Aceste extracte standardizate garanteaza calitatea si efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

Acidul cordicepic este un puternic antioxidant, ce elimina radicalii liberi si intarzie imbatranirea celulelor. Acidul cordicepic are un puternic rol diuretic, de crestere a tensiunii osmotice a plasmei, efect anti-trombotic si vasodilatator, facilitând diminuarea presiunii intracraniene.

Polizaharidele reprezinta un tip complex de carbohidrati. Acestea contin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, principalele substante active din Ciuperca Tibetana raspunzatoare pentru efectul adaptogen si de echilibrare a sistemului imunitar, unii dintre cei mai puternici vindecatori naturali. Beta-glucanii sunt cunoscuti drept Reglatori naturali ai Raspunsului Biologic (BRM), datorita rolului de a activa mecanismele naturale de aparare ale organismului atunci când este necesar.

Adenozina este un nucleozid cu rol cheie in multe dintre actiunile terapeutice ale Ciupercii Tibetane. Aceasta substanta este raspunzatoare de efectele benefice asupra circulatiei coronariene si cerebrale, prevenirea aritmiilor cardiace si functionarea optima a sistemului nervos.

De ce alegem Cordyceps 10/30/1 fata de alte produse cu Cordyceps
1. Extracte standardizate

Cea mai eficienta si cu efecte rapide forma de administrare a Ciupercii Tibetane este extractul standardizat, garantat in continutul de principii active.

Atunci cand este administrata ca simpla pulbere din ciuperca sau ca extract simplu (de exemplu extract uscat 4:1, fara a avea garantat continutul de principii active), efectele terapeutice sunt semnificativ reduse. Aceste efecte inferioare se datoreaza structurii de chitina a ciupercii care nu poate fi procesata de organism.Astfel, ciuperca are nevoie de prelucrari speciale ce necesita caldura si fermentatie pentru ca substantele active sa poata fi eliberate si absorbite de corp. in cazul extractului simplu, substantele active ramân blocate in interiorul peretilor celulelor, fiind greu digerabile si dificil de absorbit in organism.

De asemenea, ciupercile au un continut de pâna la 90% apa - chiar si prin uscare, acestea isi reduc volumul semnificativ si iau forma unui extract simplu, fara insa a asigura biodisponibilitatea si eficienta substantelor active.

Cele mai puternice si vindecatoare extracte standardizate de Cordyceps Sinensis sunt cele care garanteaza si au un continut cât mai ridicat de polizaharide, acid cordicepic si adenozina.

2. Cele mai mari procente de standardizare

Formula Cordyceps Sinensis 10/30/1 contine cele mai mari procente de standardizare (10% acid cordicepic, 30% polizaharide si 1% adenozina).

Asta inseamna ca are cel mai bogat continut de principii active, rezultând cele mai puternice si rapide efecte terapeutice

3. Dublu extract

Cele 2 extracte standardizate din formula Cordyceps 10/30/1 sunt extracte duble. Acestea sunt obtinute printr-un procedeu tehnologic complex de dubla extractie care asigura un nivel ridicat de biodisponibilitate a substantelor active.

Extractul dublu este cunoscut drept un extract de spectru complet. Acesta este trecut printr-un proces de extractie cu mai multe etape, care asigura atât biodisponibilitatea substantelor active solubile cât si a celor insolubile.

4. Mediul de cultivare lichid

Ciuperca Tibetana din componenta Cordyceps 10/30/1 este cultivata intr-un mediu lichid, nu in unul solid, pe baza de orez sau cereale. Acest mod de cultivare vine cu principalul avantaj al unui produs ce contine 100% miceliu de Ciuperca Tibetana, si nu 60-80% orez/substrat nedigerabil, fara efecte terapeutice evidente.

5. Procedeu de fermentatie

Cele 2 extracte standardizate din formula Cordyceps 10/30/1 sunt obtinute printr-un procedeu controlat de fermentatie care asigura asorbtia si biodisponibilitatea substantelor active.

6. Nu contine aditivi sau ingrediente "de umplutura"

Cordyceps 10/30/1 nu contine aditivi sau ingrediente "de umplutura". Exista pe piata alte produse cu un continut inutil de peste 75% dextrina, fara beneficii evidente asupra organismului.

7. Garantarea procentului de substante active

Specificarea procentului de standardizare pe eticheta produsului reprezinta garantia calitatii de extract si eficienta terapeutica a Ciupercii Tibetane. Forma de prezentare "ex: extract 10:1", fara specificarea procentului de substanta activa, nu reprezinta o informatie relevanta in cazul ciupercilor, ci doar in cazul plantelor. Structura de chitina a ciupercilor necesita o prelucrare speciala pentru ca substantele active sa poata fi eliberate si absorbite in organism.

8. Cel mai bun raport calitate - pret de pe piata

Cordyceps Sinensis 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte are cel mai bun pret de pe piata raportat la concentratia ridicata de substante active (10% acid cordicepic, 30% polizaharide si 1% adenozina).

Adjuvant in:
- afectiuni oncologice
- modularea sistemului imunitar
- radioterapie, chimioterapie
- afectiuni renale
- cresterea libidoului
- cresterea performantei si rezistentei fizice
- afectiuni hepatice (hepatita B, ciroza)
- ischemie cardiaca, ateroscleroza
- afectiuni pulmonare si respiratorii (bronsita cronica, astm bronsic)

Contribuie la:
- creste longevitatea si vitalitatea organismului
- adaptogen
- imbunatateste activitatea glandelor suprarenale
- creste capacitatea de adaptare a organismului la factorii de stres fizici si psihici
- antitumoral
- imunomodulator, imunostimulator
- stimuleaza activitatea macrofagelor, a linfocitelor T si a celulelor NK, reducand astfel proliferarea celulelor anormale
- regleaza raportul limfocitelor CD4 si CD8, reducând actiunea virusurilor, bacteriilor si fungilor
- potenteza actiunea chimioterapiei si radioterapiei si reduce efectele negative ale acestora
- imbunatateste performantele fizice ale sportivilor
- regleaza nivelul glicemiei, colesterolului si trigliceridelor
- asigura diviziunea celulara normala
- stimuleaza moartea programata a celulelor anormale, reducand expresia proteinei NF-kβ
- regleaza rata de folosire celulara a oxigenului
- imbunatateste functia sexuala, creste libidoul
- mentine sanatatea articulatiilor si a sistemului osos
- imbunatateste functiile ficatului, rinichilor si plamânilor

Puternic efect antitumoral
Un numar ridicat de studii desfasurate la Universitatea Michigan arata ca administrarea de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana are un puternic efect antitumoral.

In urma acestor studii s-a demonstrat ca Ciuperca Tibetana: micsoreaza dimensiunea tumorilor, creste activitatea celulelor T, NK si a macrofagelor, ajuta la refacerea ADN-ului, activeaza celulele sistemului imunitar pentru a lupta impotriva activitatii celulelor canceroase, sustine actiunea chimioterapiei si radioterapiei si ajuta organismul sa suporte mai usor efectele lor negative.

Administrarea Extractului de Ciuperca Tibetana a demonstrat efecte pozitive importante in diferite tipuri de tumori maligne: cancer de colon, cancer de sân, cancer pulmonar, cancer de piele, cancer de prostata, cancer hepatic, cancer de col uterin, limfom malign, cancer bucal, cancer gastric, leucemie.

Creste performanta si rezistenta fizica
Studiile clinice indica faptul ca extractul standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana creste capacitatea de oxigenare a celulelor rosii ale sângelui. Aceasta proprietate a Ciupercii Tibetane imbunatateste performanta fizica, reduce oboseala si stresul oxidativ si imbunatateste functiile respiratorii. Extractul de Ciuperca Tibetana este de un real ajutor pentru persoanele in varsta, in vederea imbunatatirii semnificative a calitatii vietii. In cazul sportivilor de performanta, ajuta la obtinerea unor performante fizice superioare. Atletii chinezi care au atins recorduri mondiale la Olimpiade, au considerat Ciuperca Tibetana un factor important ce a contribuit la succesul activitatii lor.

Regleaza nivelul de colesterol si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular

Testele clinice realizate in urma administrarii de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana au aratat ca, dupa 30 de zile de administrare, nivelul trigliceridelor si al colesterolului total au scazut semnificativ. Colesterolul "bun" (HDL) a crescut cu 30%, reducand astfel riscul unor afectiuni cardiovasculare. In plus, utilizarea de Ciuperca Tibetana imbunatateste circulatia sangvina catre organele vitale si reduce agregarea plachetara. Continutul de adenozina din compozitia Ciupercii Tibetane are potential anti-trombotic si de subtiere a sângelui in organism.

In cadrul a doua studii clinice controlate placebo pe pacienti varstnici, administrarea de Cordyceps Sinensis – Ciuperca Tibetana a demonstrat reducerea oxidarii lipidelor din organism. Hematiile pacientilor din grupul de vârsta 60-84 de ani aflati sub tratament cu Ciuperca Tibetana (3 grame/zi timp de 3 luni) au crescut semnificativ nivelul enzimei superoxid-dismutaza (SOD). Nivelurile SOD au crescut atât de mult (de la 882,74 ± 138.05 la 1021,16 ± 144,95) incât au atins niveluri comparabile cu cele din intervalul de vârsta 17-20 de ani (949,16 ± 125,18).

Imbunatateste libidoul, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor

Extractul de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana este un puternic stimulator al apetitului sexual. Testele clinice au aratat de asemenea o crestere a numarului de corticosteroizi si ketosteroizi si o stimulare semnificativa a productiei de spermatozoizi. Ciuperca Tibetana este un puternic tonic sexual feminin, insa are si rolul de a stimula fertilitatea masculina prin cresterea numarului si calitatii spermatozoizilor.

Ciuperca Tibetana este un puternic tonic sexual feminin, insa are si rolul de a stimula fertilitatea masculina prin cresterea numarului si calitatii spermatozoizilor.

Adjuvant in afectiuni hepatice
Potrivit unor studii, administrarea de Cordyceps sinensis-Ciuperca Tibetana poate ajuta la reducerea viremiei (incarcatura virala) in cazul hepatitei B. In urma administrarii de Ciuperca Tibetana, la pacientii cu hepatita B si cei cu tulburari post ciroza hepatica, valorile testelor de sânge au revenit la normal.

Imbunatateste functiile respiratorii
In medicina traditionala chineza, Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana este considerat remediul plamânilor sanatosi. Cordyceps Sinensis ajuta functiile plamânilor prin capacitatea sa de a creste in organism productia antioxidantului natural superoxid-dismutaza. In urma administrarii de extract standardizat de Ciuperca Tibetana, pacientii cu bronsita cronica si astm bronsic au mentionat ameliorarea simptomelor si imbunatatirea functiei pulmonare.

In cadrul unui studiu clinic, pacientii cu boli pulmonare tratati cu Cordyceps sinensis (3 capsule x 330mg, de 3 ori pe zi) timp de 21 de zile, au avut o crestere semnificativa de 35,7% a nivelului antioxidantului superoxid-dismutaza comparativ cu perioada dinaintea administrarii Cordyceps. Cresterea a demonstrat cercetatorilor faptul ca repararea tisulara si mecanismele de auto-protectie au fost puternic accelerate.

Administrare:
1-2 capsule pe zi

Prezentare:
60 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte 60 cps, Herbagetica
Rating-ul dumneavoastră