Facebook Pixel

Colostrum (Colastra) 500mg 90 cps, Organika

în stoc
Cod
ORK5
135,91 Lei

Colostrum (Colastra) este prima secretie a glandelor mamare care se prezinta ca un lichid galbui, alcalin si foarte bogat in imunoglobulina (IgA, IgB, IgE, IgG), proteine si anticorpi

Are in compozitie si IGF-1 (insulin like growth factor 1), un factor de crestere cu actiune anabolica superioara cu 24% insulina, un factor strict necesar pentru utilizarea eficienta de catre organism a hormonului uman de crestere, un hormon esential in combaterea procesului de imbatranire a organismului, in reglarea sistemului imunitar etc.

Colostrum de la Organica este obtinut din este colostrul colectat de la bovine, are o concentratie bioactiva cu 30% IgG (Imunoglobulina), de calitate „A” select.

Efecte si beneficii Colostrum (Colastra)

- intareste sistemul imunitar, lupta contra imbatranirii, imbunatateste starea de spirit.
- stimuleaza productia si eliberearea hormonului uman de crestere.
- bogat in imunoglobulina, anticorpi si IGF-1.
- reduce inflamatia colonului.

Cine are nevoie de Colostrum?
Se recomanda cel putin o data pe an ca un intaritor general al sistemului imunitar si al cresterii rezistentei la imbolnaviri prin aport de imunoglobulina.
Se recomanda in mod special persoanelor adulte cu un sistem imunitar slab si copiilor care se imbolnavesc des.
Se recomanda persoanelor care au un deficit de hormon de crestere sau care au o insuficienta a receptorilor pentru hormonul uman de crestere (HGH).
Administrat in asociere cu L-arginina si cu L-lysine (L-lizina), stimuleaza productia si eliberarea in sange a hormonului uman de crestere (HGH) contribuind la incetinirea procesului de imbatranire.
Eficient pentru refacerea sistemului imunitar la pacientii de cancer care au fost supusi la chimoterapie cu citostatice sau la terapie cu radiatii.

Compozitie:
Per capsula
Colostrum bioactiv din bovina .... 500 mg
(extras din bovina canadiana de pasune tip „A” select)

Administrare:
Modul recomandat de administrare: 1-2 capsule de 2 ori pe zi pe stomacul gol.

Prezentare:
90 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro