Facebook Pixel

ColonHelp Junior este un produs 100% natural, din fructe (55%) si fibre. ColonHelp Junior contine goji berry, catina, afine, merisor, considerate superfructe datorita continutului ridicat de antioxidanti.

Superfructele actioneaza sinergic cu taratele de psyllium, semintele de susan, papaya, ananasul, prunele uscate si nuca de cocos pentru imbunatatirea tranzitului si a digestiei, pentru detoxifierea organismului si functionarea normala a sistemului imunitar.

ColonHelp Junior este destinat copiilor, dar si adultilor, persoanelor aflate in convalescenta, celor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

Efecte si beneficii ColonHelp Junior

- reglarea tranzitului intestinal, atat in constipatie, cat si in diaree.
- restabilirea echilibrului florei intestinale.
- mentinerea bunei functionari a sistemului imunitar.
- stimularea digestiei, reducerea balonarilor.
- avitaminoze.
- stari de oboseala, tulburari de concentrare, suprasolicitare fizica si intelectuala.
 
Datorita continutului ridicat de fibre de psyllium si seminte de susan, ColonHelp Junior imbunatateste digestia si regleaza tranzitul intestinal, contribuind la rezolvarea constipatiei. Totodata, papaya si ananasul din formula ColonHelp Junior asigura doua enzime importante – papayna si bromelaina – care imbunatatesc digestia. Acelasi efect benefic asupra digestiei il au si prunele uscate, foarte bune laxative, si nuca de cocos, un bun depurativ. Este bine de stiut ca imbunatatirea digestiei duce si la o mai buna asimilare a vitaminelor si mineralelor, lucru care previne carentele, foarte frecvente si periculoase la varste fragede.
 
Administrat in combinatie cu iaurt, ca parte a unui mic dejun sanatos, ColonHelp Junior sustine functionarea optima a sistemului imunitar, ajuta digestia si contribuie la mentinerea greutatii normale.
 
Informatii nutritionale
Continut nutritional per portie de servire (8 g)
Calorii.... 33 kcal
Lipide totale .... 0,90 g
Proteine .... 0,45 g
Glucide totale .... 5,76 g
din care:
   Fibre .... 2,40 g
 
Compozitie:
Tarate de psyllium, seminte de susan, fructe uscate (55%) de: papaya, goji berry, merisor, ananas, prune uscate, afine, catina, nuca de cocos.
 
Administrare:
ColonHelp Junior se administreaza in cure de reglare a tranzitului intestinal si vitaminizare de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. 
Incepeti cura cu jumatate din doza uzuala, iar dupa 2-3 zile cresteti treptat consumul pana la doza optima tolerata.
ColonHelp Junior se administreaza inainte sau dupa masa, amestecat cu 200 ml de lactate fermentate (iaurt, sana, lapte batut) pentru efecte maxime, iar in lipsa acestora cu apa, suc de fructe sau legume. Se iau doua prize zilnice, prima dimineata, iar a doua in cursul zilei.
Nu neglijati consumul de apa pe parcursul curei: 1,5-2 litri pentru adulti si 1-1,5 litri pentru copii! 
Fibrele consumate fara o cantitate suficienta de apa pot produce constipatie.
 
Doze uzuale:
Copii 4-6 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi (8 g).
Copii 7-8 ani: 1-2 lingurite dozatoare pe zi (8-16 g).
Copii 9-14 ani: 2 lingurite dozatoare pe zi (16 g).
Adulti si tineri peste 14 ani: 3-4 lingurite dozatoare pe zi (24-32 g).
Doza maxima: 6 lingurite dozatoare pe zi (48)
 
Prezentare:
Flacon de 240 g
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro