Facebook Pixel

Coenzyme Q10 60 cps, Zenyth

în stoc
Cod
ZEN31
88,29 Lei

Coenzyme Q10 supliment alimentar natural, recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, producerea energiei celulare, protejarea celulelor de stresul oxidativ, reducerea starilor de oboseala si combaterea proceselor de imbatrânire prematura.

Coenzima Q10 are proprietati antioxidante, energizante, vitalizante, de stimulare a metabolismului si de favorizare a scaderii ponderale. De asemenea, Coenzima Q10 impiedica oxidarea LDL-colesterolului.
 
Coenzima Q10 este o substanta liposolubila, prezenta in toate celulele corpului si implicata in productia de energie la nivel celular (ATP – adenozin trifosfat). Pentru a functiona corect, mitocondriile au nevoie atât de Coenzima Q10, cât si de L-carnitina, D-riboza si magneziu. in lipsa acestor nutrienti, in organism apar procese inflamatorii cauzate de stresul oxidativ.
 
Compozitie:
Coenzima Q10 – 100 mg; 
Capsula vegetala: hipromeloza.
Faina de orez (agent de incarcare natural)

Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!
 
Administrare:
Adulti: Câte 1 capsula de 1-2 ori/zi, in timpul mesei, sau conform recomandarii medicului. O capsula contine 100 mg Coenzima Q10.
 
Coenzima Q10 se asociaza cu Magneziu, D-riboza si N-acetil L-carnitina pentru mentinerea sanatatii cardiovasculare.
 
Prezentare:
60 capsule
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro