Facebook Pixel

Coenzima Q10 30mg 30 cps , Rotta Natura

în stoc
Cod
ROT1
21,28 Lei
Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. Dozele mari de CoQ10 si-au demonstrat eficienta in ameliorarea afectiunilor cardiace prin numeroase studii stiintifice. 
 
Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii.

Efecte si beneficii Coenzima Q10 30mg

- asigura energia necesara contractiei normale a muschiului cardiac 
- asigura buna functionare a sistemului cardiovascular 
- creste nivelul de energie al organismului 
- asigura protectia celulelor si a membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (antioxidant) 
 
Efecte adjuvante :
- in afectiuni cardiace
- persoanelor cu varsta inaintata
- in perioade solicitante fizic
- sportivilor, pentru cresterea performantelor
- pentru obtinerea unui nivel crescut de energie
 
Compozitie:
BT Coenzime Q 10 (cu minim 98% Coenzima Q10)  .... 30,6 mg. 
 
Administrare:
1 cps. pe zi, cu 30 de minute inainte de masa
 
Prezentare:
30 capsule
 
Persoanele aflate sub tratament chimioterapic (poate reduce efectul acestuia) sau carora li se administreaza medicatie pentru reducerea tensiunii arteriale (CoQ10 poate mari efectele tratamentului) pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro