Facebook Pixel

Coenzima Q10 120mg 30 cps, Rotta Natura

36,33 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
ROT33
nici unul

Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade

Producator

Descriere Coenzima Q 10

Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. Dozele mari de CoQ10 si-au demonstrat eficienta in ameliorarea afectiunilor cardiace prin numeroase studii stiintifice.
Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii.
- asigura energia necesara contractiei normale a muschiului cardiac
- asigura buna functionare a sistemului cardiovascular
- creste nivelul de energie al organismului
- asigura protectia celulelor si a membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (antioxidant)
Efecte adjuvante Coenzima Q10:
- in afectiuni cardiace
- persoanelor cu varsta inaintata
- in perioade solicitante fizic
- sportivilor, pentru cresterea performantelor
- pentru obtinerea unui nivel crescut de energie
Compozitie:
BT Coenzime Q 10 (cu minim 98% Coenzima Q10) .... 122,4 mg
Administrare:
1 cps. pe zi, cu 30 de minute inainte de masa
Persoanele aflate sub tratament chimioterapic (poate reduce efectul acestuia) sau carora li se administreaza medicatie pentru reducerea tensiunii arteriale (CoQ10 poate mari efectele tratamentului) pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.
Prezentare:
30 capsule
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCoenzima Q10 120mg 30 cps, Rotta Natura
Rating-ul dumneavoastră