Facebook Pixel

Coama-Leului 60 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER291
57,45 Lei

Coama-Leului este un regenerator natural al sistemului nervos. Avand 500 mg extract din corpul ciupercii Coama-Leului cu standardizare inalta cu 30% Polizaharide, are un efect important pentru a sustine performanta cognitiva.

Efecte si beneficii Coama Leului

- regenerator natural al sistemului nervos
- neuroprotector
- neurotropic
- reduce starile de depresie si anxietate
- sustine controlul inflamatiei
- efect antioxidant
- sustine sistemul imunitar
- sustine sanatatea sistemului cardiovascular
- sustine activitatea sistemului digestiv

Coama-Leului (Hericium erinaceus) este o ciuperca foarte populara in medicina traditionala Chineza pentru efectul sau nootropic. Nootropic inseamna ca are efect benefic pentru a imbunatati procesele cognitive, memoria si performantele psihice. Din acest motiv, Coama-Leului mai este denumita si ,,ciuperca inteligenta" sau ,,hrana pentru creier".

Coama-Leului creste in mod natural in America de Nord, Europa si Asia. Are spini lungi de un centimetru care ii dau un aspect unic, asemanator cu coama unui leu. Conform Journal of Agricultural and Food Chemistry, Coama leului actioneaza ca: neuroprotector, nootropic, anxiolitic, cardioprotector, antihipertensiv, antioxidant, antiinflamator si imunomodulator.

Coama-Leului are in mod natural compusi bioactivi care ajuta la dezvoltarea celulelor neuronale, la protectia sistemului nervos si la mentinerea functiilor cognitive.

Este un foarte bune neuroprotector prin actiunea antioxidanta. Astfel, Coama-Leului intarzie procesele de degerare ale neuronilor, protejeaza celulele sistemului nervos de efectele stresului oxidativ si are un rol important si in controlul inflamatiei.

Efecte adjuvante Coama-Leului

- performanta cognitiva
- memorie si concentrare
- oboseala cronica
- anxietate, Depresie
- dementa, Alzheimer
- leziuni cerebrale
- recuperare dupa AVC
- deficiente imunitare
- boli cardiovasculare
- ulcer gastric, boala inflamatorie intestinala

Prin actiunea de nootropic, Coama-Leului „hraneste” creierul si sistemul nervos. Ajuta la formarea de celule nervoase noi si mentine conexiunile dintre neuroni. Din acest motiv, este un adjuvant important pentru calmarea starilor depresive si anxioase, dar si pentru consolidarea memoriei si capacitatii de concentrare.

Coama-Leului are si cateva beneficii suplimentare pentru organism. Intareste bariere de protectie a organismului de la nivel intestinal si previne infestarea organismului cu agenti patogeni. Astfel, este de ajutor pentru sustinerea sistemului imunitar.

Poate avea un efect benefic si pentru bolile cardiovasculare. Prin afectul antioxidant, Coama-Leului intervine in metabolismul grasimilor, controlul trigliceridelor, oxidarea colesterolului si formarea blocajelor arteriale.

Mai mult, Coama-Leului ofera confort sistemului digestiv prin a ajuta la protectia mucoasei gastrice si la controlul inflamatiei de la nivelul tractului intestinal.

Compozitie:
Per 1 capsula:
Extract din fructe de Coama-leului /Lion's mane (Hericium erinaceus) standardizat cu 30% Polizaharide .... 500 mg

Administrare:
Cate o capsula de 1-3 ori/zi

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro