Scrieți o recenzie
Cholenat anticolesterol complex forte supliment alimentar cu extract de Anghinare, Orez-rosu fermentat si flavonoide citrice. Anghinarea mentine la nivel normal grasimile din sange si colesterolul.
Anghinarea este o leguma, considerata si o planta medicinala, originara din Africa de Nord. Aghinarea este un adevarat deliciu, fiind cultivata inca de pe vremea grecilor si romanilor, iar in zilele noastre este din ce in ce mai apreciata de gastronomia europeana. In antichitate fiind utilizata initial in scop alimentar, exista surse documentare care fac referire la efectul terapeutic al plantei.
Extract de Orez-rosu fermentat
Orezul rosu este consumat de secole in Orientul indepartat, in Japonia si China, nu doar ca aliment, ci si ca substanta cu efect terapeutic in medicina populara. mai mult, in zilele noastre in tarile occidentale incepe sa se raspandeasca si in cercul terapeutilor naturisti.
Insa nu orezul insusi este interesant, ci drojdia, o ciuperca parazita ce se formeaza pe orezul rosu. Culoarea orezului se datoreaza ciupercii monascus purpureus. Deci orezul in sine are initial o culoare alba, fiind fermentat apoi de ciuperca monascus purpureus, capatand astfel o culoarea rosie. In Orientul indepartat si in China Orezul rosu este foarte popular de mult timp, fiind mentionat si in cartile medicinii traditionale chineze antice.
Flavonoide
Substantele flavonoide, denumite uneori bioflavonoide, sunt raspunzatoare pentru gustul si mirosul caracteristic al fructelor si legumelor. Din cauza lor difera gustul si mirosul spanacului de cel al portocalei, din cauza lor ardeiul are culoare rosie, iar afinele sunt albastre. Insa flavonoidele inseamna mult mai mult decat gustul si mirosul fructelor.
Vitaminele P descoperite de Szent-Gyorgyi
Szent-Gyorgyi Albert a fost primul care a descris compusul abia cunoscut pe atunci, si pe care l-a denumit vitamina P, si pentru ca in anii 30 acest compus parea sa fie vital, l-a identificat ca fiind o vitamina, ca si multe alte microelemente nutritive pe vremea aceea. Astazi nu mai sunt denumite vitamine P, insa raman compusi vegetali foarte valorosi.
Compozitie:
Ingrediente active:
Extract de Anghinare .... 600 mg
Drojdie de Orez-rosu .... 200 mg
Biofavonoide din citrice .... 160 mg
Alte ingrediente: extract 3-4:1 din frunze de Anghinare (Cynara scolymus)*; agenti de incarcare: celuloza microcristalina, fosfat dicalcic; drojdie de Orez-rosu (seminte de Orez-rosu/Oryza sativa inoculate cu miceliu si spori de monascus purpureus, cu 1,5% monacolin K 1,5%)*; extract 4:1din fructe de citrice (Citrus spp.), cu 60% bio avonoide exprimate in hesperidina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, stearat de magneziu (*in baza de maltodextrina).
Administrare:
Un comprimat inainte de pranz si un comprimat inainte de cina, cu lichid din abundenta. Numai pentru adulti.
Prezentare:
60 comprimate
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva.
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie