Facebook Pixel

Chlorella 60 cps, DVR Pharm

în stoc
Cod
DVR56
28,60 Lei
Chlorella contine o cantitate uriasa de clorofila, dar si alte principii active, care fac din din aceasta alga un elixir extraordinar de puternic, pe care merita sa-l cunoastem si sa-l folosim.

Efecte adjuvante Chlorella

- elimina metalele grele si radioactive din organism: in acest domeniu, alaturi de zeolitul silicic, chlorella este cea mai puternica din lume. Diferenta intre ele este ca, in timp ce zeolitul silicic este „specializat” in eliminarea plumbului, cesiului si strontiului, chlorella este un excelent chelator de mercur si cadmiu.
- imbunatateste imunitatea - cercetarile arata ca, pe de o parte, aceasta alga stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, iar pe de alta parte le activeaza pe cele deja existente. in cazul afectiunilor virale, bacteriene ori tumorale, aceasta alga este un excelent ajutor, deoarece -printre altele - creste productia anumitor anticorpi (interferon, anticorpi monoclonali s.a.), considerati adevarate arme chimice naturale in lupta cu aceste boli.
- are efect puternic intineritor - aceasta, din cauza ca ea contine un complex de substante unic, supra-numit: Factorul de Crestere Chlorella (in engleza, Chlorella Growth Factor - prescurtat CGF), care ajuta la regenerarea rapida a celulelor si a tesuturilor, reintinerind puternic organismul. Studii de ultima ora arata faptul ca aceasta alga stimuleaza telomerazele, adica enzime care actioneaza la nivelul cromozomilor, ajutand la mentinerea tineretii biologice.
- combate efectele adverse ale chimio- si radio-terapiei - mai exact, chlorella impiedica sau amelioreaza deficientele imunitate care apar in cursul acestor proceduri, previne afectarea unghiilor si a parului, ajuta la mentinerea tonusului psihic si fizic. Iar toate acestea fara a afecta catusi de putin eficienta acestor terapii.
- are actiune antitumorala - aceasta apare indirect, prin activarea puternica a celulelor sistemului imunitar si a anticorpilor care sunt specializati in lupta cu diferitele tipuri de formatiuni tumorale, benigne sau maligne.
 
Compozitie:
Alga Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere .... 350 mg; 
Capsula tare de gelatina.    
 
Administrare: 
Cate  1-2 capsule de 4 ori/zi
 
Prezentare:  
60 capsule. 
 
 
Precautii: Poate interactiona cu medicamentele anticoagulante (warfarina). A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Contraindicatii: Nu se cunosc.
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro