Facebook Pixel
Chitosanul, atat un remediu eficient pentru slabit, cat si un medicament pretios in lupta impotriva cancerului, a adus o contributie considerabila in lumea medicala.

Efecte si beneficii Chitosan

- mentinerea greutatii corporale normale
   - sustine apetitul alimentar normal si procesele de metabolism
- mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului si trigliceridelor  
- mentinerea in limite normale ale glicemiei 
- protejarea sistemului digestiv
   - mentine aciditatea gastrica normala
   - regleaza tranzitul intestinal
- detoxifierea ficatului
   - activeaza celulele hepatice si le protejeaza impotriva stresului oxidativ
- sustinerea sistemului imunitar
- detoxifierea limfatica
   - absoarbe si elimina din organism metalele grele (plumb, mercur, cadmiu), coloranti chimici, substante medicamentoase, radionuclizi.
 
Efecte adjuvante:
- obezitate, ingrasare
- boala canceroasa, radioterapie si chimioterapie in cancer
- osteoporoza
- colesterol marit, trigliceride marite
- gastrita hiperacida
- diabet
- hepatita virala A, B, C, ciroza
- constipatie
 
Chitosanul si curele de slabire:
Un studiu facut in Statele Unite, in anul 2001, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, a aratat ca administrarea Chitosanului duce la scaderea in greutate cu 1,7 kg., in medie, dupa 6 saptamani de tratament. insa, interesant este ca pacientii care au folosit Chitosanul si au slabit nu au tinut niciun fel de dieta. 
In cazul in care reducem, in paralel cu administrarea Chitosanului, chiar si cu 10-15%, portia zilnica de hrana, scaderile in greutate sunt mult mai spectaculoase, putand fi si de 2-3 ori mai mari.
Pentru scaderea in greutate, se iau 1-2 capsule de Chitosan, cu 30 minute inainte de masa. Continutul capsulelor se dizolva in jumatate de pahar de apa si se bea pe stomacul gol. La cinci minute dupa ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea inca un pahar de suc de portocale sau de lamaie, deoarece asocierea cu acidul citric creste senzatia de satietate data de chitosan. Daca aveti obiceiul sa „ciuguliti” intre mese, luati inainte de fiecare portie de hrana, oricat de mica, o jumatate de pahar de apa cu o capsula de chitosan.
 
Chitosanul si cancerul:
Chitosanul este de asemenea eficient si administrat in paralel cu chimioterapia si radioterapia. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, fara a interfera negativ in sensul diminuarii eficientei acestora. 
Pacientii care au luat Chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia si au reusit sa-l duca pana la capat intr-un procent mai mare,avand o intensitate semnificativ mai redusa a unor simptome cum ar fi: caderea parului, inapetenta, caderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infectii etc.
 
Compozitie:
Per 1 capsula  
Chitosan (derivat din cochilii de crustacee) .... 420 mg 
 
Administrare:
Cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru scadere in greutate, se administreaza diluat in apa continutul a 1-2 capsule, inainte cu 30 de minute de fiecare masa.
 
A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor si persoanelor sensibile la produse pe baza de crustacee. 
Alte suplimente alimentare vor fi luate la 2 ore dupa Chitosan, deoarece impiedica asimilarea lor.
 
Prezentare:
60 capsule
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro