Facebook Pixel

Children's Chewable DHA 90 gelule masticabile, Solgar

Epuizat din stoc
Cod
SOL025
153,19 Lei

Children’s Chewable DHA formula speciala, patentata, pe baza de ulei de ton presat la rece, cu stabilitate si calitate ridicata, avand o concentratie mare de acizi grasi Omega 3 DHA si EPA (BioPureDHA). DHA apartine acizilor grasi Omega 3 si este o componenta structurala esentiala a creierului si a retinei.

Creierul este format in proportie de 60% din acizi grasi, cel mai prevalent dintre acestia la nivelul creierului fiind DHA.  DHA este o componenta esentiala a procesului de dezvoltare a creierului si ochilor, in primele etape critice de dezvoltare a organismului uman, fiind necesar incepand cu aceasta perioada pana la maturitate.

Conform datelor stiintifice, nivelurile reduse de DHA la copii pot fi asociate unor schimbari comportamentale si de stare, pierderi de memorie si probleme vizuale si neurologice.

Aroma naturala de fructe indragite de copii.
 
Compozitie:
Per doua (2) capsule chewie-gels asigura: 
BioPure DHA  Ulei purificat de ton  ....1.100 mg 
asigurand ulei de peste bogat in Omega-3: 
   DHA (acid docosahexanoic) .... 200 mg 
   EPA (acid eicosapentanoic) .... 48 mg.
 
Administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru copii cu varsta peste 4 ani, doua (2) capsule masticabile chewie-gels pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. 
Mestecati chewie-gels in intregime.
 
Prezentare:
90 gelule masticabile
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro