Facebook Pixel

Chaga avand 500 mg extract extras din corpul ciupercii Chaga (ChagaInonotus obliquus) sustine sistemului imunitar in lupta impotriva bacteriilor si virusilor, avand si un continut ridicat de Polizaharide si Triterpene.

Chaga, in limba Rusa, inseamna ciuperca. Aceasta specie in mod specific se mai numeste si „aurul negru” sau „ciuperca nemuririi”.

Efecte si beneficii Chaga

- sustine sistemul imunitar in lupta impotriva bacteriilor si virusilor
- efect antioxidant puternic
- efect antibacterian si antiviral
- sustine nivelul de energie ridicat al organismului
- sustine dezvoltarea normala a celulelor
- sustine sanatatea inimii
- reduce inflamatia
- regleaza valorile de colesterol
- regleaza valorile glicemice

Chaga (Inonotus obliquus) s-a folosit in medicina traditionala a populatiilor din nordul Europei si Rusia de sute de ani. S-a folosit ca remediu pentru sistemul imunitar, diabet, afectiuni gastrointestinale sau afectiuni cardiace.

Chaga creste in mod natural pe scoarta copacilor de mesteacan, fiind de fapt un parazit. Seamana cu o aglomerare de carbune ars, cu o dimensiune de 25 – 40 centimetri, care iese din scoarta copacului. Interiorul are un miez moale, de culoare portocalie.

Conform standardului ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), Chaga are un scor de 3.655.700 per gram. Scorul Chaga depaseste cu mult valorile altor alimente cunoscute ca antioxidanti.

Efecte adjuvante Chaga

- deficiente imunitare
- infectii virale si bacteriene
- terapii oncologice
- stres
- oboseala cronica
- diabet
- sanatate cardiovasculara
- colesterol

Chaga este cunoscuta pentru continutul foarte mare de enzima anti-imbatranire SOD (superoxid dismutaza). Functia anti-imbatranire a SOD vine din capacitatea sa de a neutraliza radicalii liberi, prevenind deteriorarea oxidativa a celulelor si a tesuturilor.

Chaga este foarte bine cunoscuta in medicina traditionala pentru ca sustine sistemul imunitar in lupta cu bacteriile si virusii. Acest lucru se datoreaza faptului ca Chaga intervine in modalitatea de actiune a sistemului imunitar. Ajuta la activarea globulelor albe, cu rol imunitar, creste rezistenta organismului si regleaza raspunsul inflamator din corp.

In plus, reduce activitatea unor citokine care au rol pro-inflamator, regleaza rezistenta la insulina a organismului, regleaza valorile colesterolului prin actiunea antioxidanta si creste nivelul de energie produsa de organism.

Compozitie:
Per 1 capsula:
Extract din corpul ciupercii Chaga (Inonotus obliquus) standardizat cu 30% Polizaharide si 2% Triterpene .... 500mg

Administrare:
Cate o capsula de 1-2 ori/zi

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro