Facebook Pixel

Celulit stop

Celulit stop este un produs natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica a doua plante medicinale cu efect venotonic si anticelulitic. 

Eficacitatea deosebita consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante, care au fost obtinute prin tehnologii de extractie de ultima generatie.
Centella asiatica este o planta medicinala din Orientul indepartat cu efect clinic dovedit de stimulare a sintezei colagenului in fibroblastul pielii umane si, prin aceasta, inlatura celulita si stopeaza formarea ridurilor.
Extractul din seminte de Castan salbatic are efect protector asupra peretilor vaselor sanguine inlaturand formarea vergeturilor. 

Efectul protector al produsului Celulit stop se manifesta si prin reducerea tendintei de formare a varicelor si de umflare a picioarelor.
 
Compozitie:
Centenella asiatica, extract uscat .... 260,00 mg
Hippocastani semen, extract uscat (castan salbatic) .... 104,00 mg
 
Administrare:
Se recomanda 3 x 1 capsula/zi, inainte cu 20 de minute de mesele principale cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe). 
Durata recomandata a tratamentului este de trei luni, acesta putand fi reluat dupa o pauza de treizeci de zile. 
 
Prezentare:
30 capsule gelatinoase tari 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro