Facebook Pixel

Ceai Renal-plant 150g, Dorel Plant

în stoc
Cod
DOR087
16,62 Lei

Ceaiul Renal-plant contribuie la dezinfectarea cailor urinare, stimuleaza functiile rinichilor.

Ingrediente:
Cozi de cirese (Prunus cerasus); Coada calului (Equisetum arvense); Splinuta (Solidago virgaurea); Pedicuta (Lycopodium clavatum); Coada soricelului (Achillea millefolium); Matase de porumb (Zea mays); Troscot (Polygonum aviculare); Turita-mare (Agrimonia eupatoria); Frunze de Mesteacan (Betula verrucosa); Dragaica (Galium molugo); Cretusca (Filipendula ulmaria); Fructe de Ienupar (Juniperus communis); Radacini de Osul iepurelui (Ononis spinosa); Trei-frati-patati (Viola tricolor).

Utilizare:
Se face o infuzie din 2 linguri de amestec de plante si 1000 ml de apa, cand apa da in clocot, se pun plantele si se opreste din fiert.
Se lasa acoperit 15-20 minute, apoi se strecoara. Se beau 4 cani pe zi, cu 30 minute inainte de masa. Pentru un efect mai bun, la fiecare cana de ceai, puneti o lingura tinctura de Ienupar.

Prezentare:
150 g

Atentionari Speciale: A nu se administra concomitent cu medicamente puternic diuretice (Furosenid, etc.).

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro