Facebook Pixel

Ceai de Tei 25 plicuri, Hofigal

în stoc
Cod
HOF12
5,54 Lei

Datorita continutului bogat in fitonutrienti si substante bioactive, ca: flavonozide (care deriva de la quercetol si kaemferol), rutozid, flavone, quercitrina, izoquercitrina, taninuri galice si catehice (acid protocatehic si elagic), saponine, zaharuri, colina, acetilcolina etc., ceaiul de tei se recomanda ca supliment alimentar pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii, cauzate de diferiti contaminanti din perioadele reci ale anului.

Efecte si beneficii Ceai de Tei

- imbunatateste respiratia, favorizeaza expectoratia prin fluidificarea secretiilor faringo-bronsice si calmeaza tusea;
- are efect sudorific si diuretic;
- participa la ameliorarea unor tulburari functionale ale aparatului digestiv care apar pe fond nervos(reduce hipersecretia si hiperaciditatea sucului gastric in starile de agitatie, surmenaj fizic si psihic, stres);
- are actiune usor calmanta in starile de nervozitate, hiperexcitabilitate, iritabilitate, de neliniste, in tulburari minore ale somnului.

Ingrediente:
Pulbere din flori de tei (Tilia sp.).

Utilizare:
In 250 ml apa fierbinte se introduc 1-2 plicuri de ceai. Se acopera si se lasa in repaus 5-10 minute.

Infuzia se consuma indulcita, calda sau rece, de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar.

Pentru instalarea unui somn linistit se consuma o cana de ceai de tei caldut, indulcit cu miere, preferabil cu o jumatate de ora inainte de culcare.

Prezentare:
25 plicuri a cate 1,0 g.


Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro