Scrieți o recenzie
Cu proprietatile sale unice Ceaiul de Castravete amar contribuie la mentinerea glucozei din sange in limite normale, aduncand un aport semnificativ persoanelor suferinde de diabet.
Castravetele amar este considerat o planta miracol care produce insulina vegetala. Acesta devenind solutia 100% naturala si eficienta in situatiile de glucoza marita.
Efecte si beneficii Ceai de Castravete amar
- mentine concentratia glucozei din sange in limite normale pe perioada utilizarii produsului.
Compozitie:
Castravete-amar (Momordica charantia)- fructe.
Administrare:
Intern:
Pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita cu pulbere de 3-4 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba sau se mesteca timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece - se prepara din 2 lingurite cu pulbere adaugate la 250 ml de apa (o cana), se mentine timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi.
Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita (o cana), se mentine timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi.
In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.
Prezentare:
30 g
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie