Facebook Pixel

Ceai de Afin 50g, Dorel Plant

în stoc
Cod
DOR030
5,18 Lei

Atat fructele cat si frunzele arbustului numit afin reduc nivelul de zahar din organism (efect hipoglicemiant), sustin lupta impotriva bolii Alzheimer.

Efecte si beneficii Ceai de Afin

Intern: detoxifierea tractului urinar, mentinerea in concentratii normale a glucozei din sange, detoxifierea tractului intestinal (prin eliminarea florei de fermentatie si putrefactie), eliminarea tendintei de evacuare rapida a scaunului, protejarea si regenerarea vaselor capilare sanguine din piele si retina, reducerea riscului de sangerare, mentinerea in concentratii normale a acidului uric din sange.

Extern: reducerea riscului de sangerare, reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii, reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale.

Administrare:
Adaugam o lingura de planta la 250 ml apa clocotita si se lasa 10 minute la infuzat. Se beau 3 cani pe zi inaitea meselor principale.

Pacientii cu diabet zaharat insulino-dependent vor fi tinuti sub stricta supraveghere, mai ales in primele saptamani de tratament, prin inregistrarea zilnica sau chiar de 2 ori pe zi a valorilor glicemiei, si ajustarea dozelor de insulina in functie de noile valori obtinute.

Prezentare:
50 g

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro