Facebook Pixel
Ceaiul de Cistus Incanus de la Hanoju este un produs obtinut din prelucrarea fina a frunzelor si florilor salbatice de Cistus Incanus.
 
Cistus Incanus este o planta bogata in polifenoli, acestia sunt recunoscuti pentru actiunea antioxidanta, antiinflamatoare, antibacteriana, antitumorala si antiaterogena (care limiteaza depunerea grasimilor pe peretii vaselor de sange).
 
Polifenolii intaresc sistemul imunitar, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ,  contribuie la detoxifierea organismului de metale grele, protejeaza inima si vasele de sange, au un efect pozitiv asupra metabolismului colesterolului, au proprietati antiinflamatorii, neutralizeaza radicalii liberi, intarzie procesele de imbatranire in cazul celulelor pielii.
 
Despre Cistus Incanus
Cistus Incanus, denumita si trandafir (roza) de stanca, este o planta care se dezvolta preferential pe solurile insorite si uscate, din regiunea mediteraneana. 
Frunzele acestei plante au fost folosite inca din secolul al IV-lea pentru prepararea infuziilor care ajutau la cresterea imunitatii organismului.
 
Compozitie: 
100 g de frunze taiate de Cistus Incanus, provenite din culturi agricole certificate ecologic.
 
Utilizare: 
Plantele maruntite de Cistus Incanus se folosesc ca infuzie la prepararea ceaiurilor. 
Puneti 1 lingurita plina de ceai intr-o cana, apoi turnati apa fierbinte si acoperiti pentru 10 minute.
 
Prezentare:
100 g
 
Producator: Hanoju Deutschland GmbH (Germania)
 
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro