Scrieți o recenzie
Inlocuitor vegetarian de carne versatil. Datorita continutului ridicat de proteine, bucatile de soia sunt indispensabile in bucataria vegetariana.
Gatita Carnea de soia bruta este de aproximativ 3 ori mai mare decat cantitatea negatita.
Boabele de soia au valori scazute de grasimi saturate si sunt bogate in proteine, vitamina C si acid folic.
De asemenea, ele sunt o sursa buna de fibre, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu si tiamina.
Valori nutritive:
Energie .... 1524k/36j3kcal
Grasimi .... 7,6g
Acizi grasi saturati: 1,3g
Glucide .... 16g
Zaharuri ....7,2g
Fibre .... 16g
Proteine .... 49g
Sare .... 0,02g
Fier .... 11mg 76% DZR
* Doza zilnica recomandata
Ingrediente:
Carne de soia din boabe de soia.
Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.
Sugestie de preparare:
Se fierbe 100g de carne de soia in bulion de legume de 300 ml.
Lasati sa se umfle 10 minute si apoi sa se scurga. Obtineti aproximativ de 3 ori cantitatea.
Utilizare:
Ideal pentru sosuri de paste, prajeli, Lasagne şi Ragout-uri condimentate.
Prezentare:
125 g
Alergeni:soia
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie