Facebook Pixel

Carbune medicinal pulbere 200g, DVR Pharm

în stoc
Cod
DVR53
42,90 Lei
Carbune medicinal pulbere are o retea de micropori ce absorb diferite gaze, microorganisme sau substante toxice. Diferenta fata de capsule este insa semnificativa si este data de un singur lucru: cantitatea. O jumatate de lingurita de carbune contine substanta activa cat 5-6 capsule, ceea ce inseamna o eficienta foarte mare in urmatoarele cazuri:
- balonare - se ia cate o jumatate de lingurita inainte si dupa masa, ceea ce practic elimina simptomele neplacute (abomen umflat, crampe, gaze)
- diaree, toxiinfectii alimentare, colita, colita ulcerativa - efectul apare in cateva ore de la administrare si este direct proportional cu cantitatea ingerata
- intoxicatii accidentale cu substante chimice - se iau 5-6 lingurite de carbune ca tratament de urgenta pana la ajungerea la o unitate medicala specializata.

Efecte adjuvante Carbune medicinal pulbere

- contribuie la reducerea flatulentei dupa consumul de alimente*; 
- sustine functionarea normala a sistemului digestiv. 
*Efectul benefic se obtine se obtine in conditiile consumului unei cantitati de 1g, cel putin cu 30 minute inainte de masa si 1g imediat dupa masa.
 
Compozitie: 
Carbune vegetal, pulbere .... 200 g.
 
Administrare: 
Cate 1 lingurita (2g) de 2-3 ori pe zi. Carbunele sub forma de pulbere se administreaza intotdeauna in apa: 1 lingurita din acest produs se pune intr-un pahar, adaugand apoi progresiv apa si amestecand, iar suspensia astfel formata se bea intr-o singura repriza.
 
Prezentare:
200 g 
 
Contraindicatii: Constipatie cronica.
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro