Facebook Pixel

Carbune Medicinal Activat 60 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER293
28,76 Lei

Carbune Medicinal Activat este un produs de inalta calitate cu carbune activat din coaja de Nuca de cocos, sursa 100% naturala. Are 100% capacitate de adsorbtie a gazelor si toxinelor din tractul digestiv, asigurand o digestie usoara si inlaturarea starilor de balonare si flatulenta.

Este un produs usor de administrat fiind sub forma de capsula ce contine 400 mg carbune activ obtinut din coaja de nuca de cocos.

Efecte si beneficii Carbune medicinal activat

- reducerea flatulentei
- reducerea balonarii
- sporirea confortului digestiv
- eliminarea toxinelor din organism
- curatarea tractului digestiv
- filtrarea si curatarea ficatului
- reducerea inflamatiei la nivel intestinal

Carbunele activat se obtine prin arderea cojilor de nuci de cocos la temperaturi foarte mari. Pentru a fi activat, materia obtinuta prin ardere se incalzeste la o temperatura de peste 1000o Celsius, fara prezenta oxigenului. Acest proces creeaza milioane de pori pe suprafata carbunelui. Se numeste carbune activat pentru ca are porozitate ridicata si 100% proprietati de adsorbtie.

Carbunele activat are actiune de adsorbtie. El atrage, capteaza si retine materiile organice si toxinele la nivel molecular, astfel impiedica acumularea lor in organism. Are capacitatea de a reduce incarcatura toxica a organismului cu mai mult de 60%. Moleculele organice si toxinele din sistemul digestiv sunt adsorbite in porii microscopici de pe suprafata carbunelui.

Pentru un efect complet produsul Carbune Medicinal Activat se administreaza la nevoie, 3 capsule cu cel putin 30 de minute inainte de masa si 3 capsule imediat dupa masa. In acest mod, se vor reduce gazele, flatulenta si senzatia de balonare.

Efecte adjuvante Carbune Medicinal Activat

- digestie
- aciditate gastrica
- balonare
- detoxifiere
- sindromul colonului iritabil
- diaree
- toxinfectii alimentare

Carbunele activat are efect puternic detoxifiant, iar prin proprietatile sale fizice, nu permite ca substantele sau gazele pe care le retine, sa se elibereze inapoi in organism. In acelasi timp, dirijeaza toxinele captate in afara organismului prin procesele excretorii naturale ale sistemului digestiv.

Carbunele activat capteaza si indeparteaza bacteriile, virusurile, fungii, pesticidele, erbicidele, derivatele din mase plastice, toxinele derivate din uree, lichidele si gazele blocate in intestine, molecule de colesterol si bila. Astfel, detoxifica si purifica organismul, reduce balonarea si flatulenta, se restaureaza functiile hepatice si scad valorile de colesterol.

Compozitie:
Carbune activ vegetal din coaja de Nuca de cocos (Cocos nucifera) .... 400mg

Administrare:
3 capsule cel putin cu 30 de minute inainte de masa si 3 capsule imediat dupa masa

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro