Facebook Pixel

Carbo Dolomit 60 cps, DVR Phrm

28,60 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
SKU18522
nici unul

Carbo Dolomit este o combinatie unica pe piata romanesca, care imbina efectele carbunelui medicinal activat cu cele ale dolomitei, o roca naturala foarte bogata in calciu si magneziu

Producator

Carbo Dolomit

Carbo Dolomit este o combinatie unica pe piata romanesca, care imbina efectele carbunelui medicinal activat cu cele ale dolomitei, o roca naturala foarte bogata in calciu si magneziu, cu efecte puternic alcalinizant. Rezulta astfel, un remediu complex, cu efecte anti-acide, dar si remineralizante.
 
- contribuie la mentinerea unui  pH normal la nivelul stomacului; 
- contribuie la functionarea normala a intestinelor si la procesele normale de excretie a toxinelor si a deseurilor din organism.
 
Recomandari Carbo Dolomit:
- gastrita hiper-acida, ulcer gastric, diaree, colita, rectocolita ulcero-hemoragica, toxiinfectii alimentare - ajuta nu doar la stoparea problemelor intestinale, ci si la reechilibrarea electrolitica a organismului
- mentinerea greutatii corporale normale
 
Compozitie: 
Carbune vegetal, pulbere .... 225 mg; 
Dolomita pulbere .... 225mg; 
Capsula tare de gelatina.
 
Administrare: 
Se iau 2-10* capsule/zi.
*Doza necesara pentru reducerea flatulentei.
 
In caz de ulcer sau gastrita, afectiuni unde compatilitatea pacientilor cu diferite alimente sau remedii este greu predictibila, administrarea se va face cu prudenta (cate 1 capsula la 3-4 ore) la inceput. Daca simptomele se amelioreaza, atunci dozele pot fi crescute pana se obtine eficienta dorita.
 
Prezentare: 
60 capsule
 
Contraindicatii: Constipatie cronica.
 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCarbo Dolomit 60 cps, DVR Phrm
Rating-ul dumneavoastră