Facebook Pixel

Calciu din Corali + Siliciu + D3 30 cps, Parapharm

în stoc
Cod
PRF021
21,58 Lei

Calciu din Corali + Siliciu + D3

Calciu din Corali + Siliciu + D3 contine siliciu suplimentar cu o biodisponibilitate maxima. Siliciul favorizeaza productia de colagen si cheratina. Vitamina D3 favorizeaza fixarea acestor minerale in organism.

Produsul se recomanda ca o sursa de calciu si siliciu pentru contracararea carentelor si in special pentru revitalizarea parului si a unghiilor degradate, exfoliate, fara luciu natural. Se poate utiliza si preventiv in perioade cand organismul este suprasolicitat si nevoia de minerale este pronuntata (de exemplu, in perioada alaptarii).

Coralii fosilizati din oceane reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele minerale obisnuite.
Pe langa componentul principal calciul, coralii fosilizati din Marea Caraibelor contin o cantitate insemnata de siliciu si alte microelemente (Al, Cr, Co, Cu, I, Mn, V, Zn) indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor.

Compozitie:
Per 2 capsule
Pulbere obtinuta din corali naturali .... 696,00 mg
Acid ortosilicic stabilizat ....80,00 mg
Vitamina D3 .... 24,00 mg – 2400 UI

Administrare:
Se recomanda consumul zilnic de 1-2 capsule / zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol.
Se recomanda cure de cate 3 luni, de doua ori pe an.

Prezentare:
30 capsule gelatinoase
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro