Facebook Pixel

Calciu D3 60 cps, DVR Pharm

în stoc
Cod
DVR77
28,60 Lei

Calciul este mineralul aflat in cantitatea cea mai mare in organism, fiind esential in zeci de procese vitale, iar vitamina D3 este indispensabila absorbtiei sale. Aceasta formula va propune o asociere exceptionala între cea mai complexa formula de calciu natural (obtinut din alga calcaroasa) si vitamina D, obtinuta dintr-o sursa 100% naturala. Rezutatul este un remediu a carei actiune nu se limiteaza la compensarea deficitului de calciu, mergand pana la remedierea osteoporozei, ameliorarea reumatismelor de uzura sau a tulburarilor de crestere la copii.

Alga calcaroasa din compozitia produsului este si un reglator al activitatii endocrine, motiv pentru care este recomandata în tulburarile care afecteaza paratiroidele, glandele suprarenale si glanda hipofiza. Drojdia de bere din care se extrage Vitamina D3, face acest oligoelement perfect asimilabil si tolerat excelent de catre organismul uman.

Actiuni fiziologice:
Calciul contribuie la coagularea normala a sangelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normala, la functionarea normala a enzimelor digestive, la procesul de diviziune si diferentiere celulara, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.
Vitamina D: contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular si a sistemului imunitar; participa la procesul de diviziune celulara;
Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la echilibrul electrolitic, la functionarea normala a sistemului nervos si muscular, la mentinerea sanatatii psihice.

Efecte si beneficiiCalciu D3 

- mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si a dintilor
- combaterea osteoporozei
- combaterea tulburarilor de crestere la copii, deficitului de calciu, spasmofiliei
- prevenirea hipertensiunii arteriale

Compozitie:
Alga calcaroasa (Phymatolithon calcareum), alga fosilizata, uscata ... 720mg*
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), dezactivata si uscata pulbere ... 40mg
magneziu marin, extract natural din apa de mare ... 32mg**
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu vitamina D ... 8mg***.
Gelatina (capsula)
*Doza zilnica recomandata aduce 864mg Calciu, reprezentand 108% VNR;
** doza zilnica recomandata aduce 70mg Magneziu, reprezentand 19% VNR;
***doza zilnica recomandata aduce 6,4mcg (256U.I.) Vitamina D, reprezentand 128%VNR
(Valori Nutritionale de Referinta).

Administrare:
4 capsule/zi.

Prezentare:
60 capsule.

Precautii si contraindicatii: Hipercalcemie.


Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro