Facebook Pixel

Calciu coral ionic 90 cps, Rotta Natura

în stoc
Cod
SKU182031
36,73 Lei
Calciu coral reprezinta un complex de minerale cu o structura asemanatoare cu scheletului uman, fiind util in restabilirea echilibrului mineral si refacerea pH-ului alcalin al organismului. Calciu coral este formula ideala pentru suplimentarea necesarului de calciu datorita prezentei acestuia in forma ionica intr-un complex de 73 minerale, asigurand astfel o absorbtie superioara formelor traditionale de calciu. Aportul insuficient de calciu si siliciu favorizeaza aparitia osteoporozei, perturba buna functionare a inimii si vaselor sangvine si pune in pericol dezvoltarea corecta a sistemului osteo-articular la copii. 
Alaturi de calciu, in compozitia calciului coral se gaseste si o mare cantitate de magneziu ce intervine atat in buna absorbtie a calciului cat si in sustinerea sistemului neurologic si muscular. Reface echilibrul mineral in cazul persoanelor cu activitate fizica intensa. 

Efecte si beneficii Calciu coral ionic

- mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor
- functionarea normala a sistemului muscular
- sustine o neurotransmisie normala
- functionarea normala a enzimelor digestive
- metabolismul energetic normal
 
Efecte adjuvante:
- osteoporoza
- menopauza
- copiilor in crestere
- persoanelor si sportivilor cu activitate fizica intensa
- in spasmofilie
- afectiuni cardiace
 
Compozitie:
Per 1 capsula
Calciu coral .... 700 mg., Eq. Calciu 238 mg, (30% din DZR) 
 
Administrare:
1-2 cps. /zi
 
Prezentare:
90 capsule
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro