Facebook Pixel

Boericke & Tafel

Boericke & Tafel (divizie a companiei Nature’s Way) este unul dintre primii producatori de produse homeopate din lume, cu o bogata traditie in cercetare si dezvoltarea formulelor homeopate. Compania a fost infiintata in anul 1835 de Francis E. Boericke si Adolph J. Tafel, la propunrea dr. Constatine Hering, fondatorul primei scoli de homeopatie din Statele Unite ale Americii. Interesul pentru homeopatie a crescut in anii urmatori, Boericke & Tafel deschizand mai multe farmacii in Pennsylvania, New York, New Orleans, San Francisco, Pittsburgh, Washington D.C., Minneapolis, Chicago si Cincinnati.
Formulele homeopate Boericke & Tafel au fost realizate in colaborare cu medici care au facut pionerat in domeniul medicinei homeopate, printre acestia numarandu-se Christopher Hering si James Kent.

Francis E. Boericke si Adolph J. Tafel au publicat 85% dintre cartile homeopate din SUA, inclusiv celebra Farmacopee Homeopata Americana.

Inca din 1835, compania Boericke & Tafel a fost considerata un deschizator de drumuri in domeniul homeopatiei, fiind o sursa de remedii naturiste de incredere.

Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent