Oricat de echilibrat am incerca sa mancam, fiecare dintre noi are cate o zi in care alimentele consumate sunt mai grele, iar acest lucru atrage dupa sine o digestie dificila.
Din pacate, sistemul digestiv este acela care plateste pentru micile noastre “scapari” atunci cand vorba de mancare nesanatoasa sau de bauturi acidulate.

Cum se manifesta o digestie greoaie?
Stii ca digestia ta este grea atunci cand te simti imbalonat, cand ai o senzatie de plin si disconfort. Din pacate, simptomele se pot intinde pana la greturi, dureri in zona abdominala, dar si lipsa de energie sau respiratie urat mirositoare.
Astazi am adunat o serie de sfaturi care te vor ajuta sa stimulezi digestia pentru a putea imbunatati functionarea sistemului digestiv si pentru a te simti mai bine!

Alege sa ai o alimentatie sanatoasa!
In primul rand, trebuie sa fii constient de faptul ca alimentatia sanatoasa este cheia unui organism sanatos. De aceea, pentru a stimula digestia si arderea grasimilor, ai grija sa eviti alimentele condimentate si acide, alimentele afumate sau marinate, dar si bauturile carbogazoase, spirtoase si guma de mestecat.
Atunci cand prepari hrana, opteaza pentru alimente fierte sau gatite la cuptor si evita cat poti de mult prajelile.

Alege tratamente naturiste cu enzime!
Medicii ne sfatuiesc sa alegem remedii naturiste pe baza de enzime pentru a usura digestia. Enzimele accelereaza procesul de digestie al alimenteor si sunt ideale pentru o digestie rapida. Cu cat enzimele sunt mai active, cu atat digestia din organismul nostru este mai rapida si starea noastra de dupa o masa este mult mai buna.
Digestive Enzimes Complex este un produs care ajuta organismul sa digere sanatos si imbunatateste starea generala de sanatate. Produsul ajuta si la stimularea arderii grasimilor, avand o formula completa si optimizata.

De asemenea, African Mango este un fruct originar din Africa care ajuta metabolismul sa previna absorbirea grasimilor, astfel usurand digestia si ajutand grasimile sa arda rapid. Mai mult decat atat, African Mango este un supliment naturist care ajuta si la suprimarea apetitului si arderea grasimilor.

Silimarina – Substanta activa recomandata de medici ce ajuta la functionarea normala a ficatului si a sistemului digestiv
Silimarina este o substanta activa ce protejeaza celulele hepatice de factorii toxici si ajuta ficatul sa functionee normal. Aceasta substanta este un antioxidant puternic care ajuta la eliminarea radicalilor liberi, astfel ferindu-ne organismul de o multime de boli.
Astfel  Silimarina 1400 de la Bronson este ideala pentru a proteja ficatul, pentru a favoriza eliminarea substantelor toxice si pentru a regla digestia.
Pe langa toate aceste beneficii, silimarina ajuta la reducerea nivelului de colesterol rau din sange si reduce glicemia.

Alte tratamente naturiste care stimuleaza digestia si ajuta la arderea grasimilor
Radacina de papadie
Radacina de papadie este folosita de sute de ani deoarece este un foarte bun detoxifiant al ficatului.
Ghimbirul
Ghimbirul este un remediu extraordinar pentru a facilita digestia! Sucul de ghimbir diluat in apa cu putina miere ajuta la arderea grasimilor si este un remediu excelent pentru indigestie.
Menta
Menta este utilizata pentru a reduce si pentru a preveni indigestia. Ceaiul din frunze de menta combate aciditatea si este excelent pentru organism!

Toate aceste remedii naturiste folosite impreuna cu o alimentatie echilibrata te ajuta sa ai o digestie mai usoara si sa stimulezi arderea grasimilor din organism!